Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Vibor, 29.06.2020

Ricoh in Office 365 - tiskajte kar iz oblaka

1_mpc3003sp.jpg

.. Sama digitalizacija delovnih procesov še nujno ne pomeni učinkovitosti. Ročni postopki imajo lahko veliko pomanjkljivosti in možnosti za človeške napake. Zato pa poznamo pametne rešitve ..

Cilj vsakega delovnega procesa je zagotovljena produktivnost z inteligentno in zanesljivo avtomatizacijo, ki pomaga zmanjšati breme ročnih vnosov podatkov in ročnega prenašanja datotek. Tega so se lotili v podjetju RICOH in dosegli zavidljive rezultate.

 

Njihove aplikacije za potek dela so preproste za uporabo in povezujejo vaš RICOH večnamenski tiskalnik z ostalimi pametnimi napravami in z vrsto različnih storitev v oblaku. Tako bodo pomembne informacije dostopne takoj in v trenutku pripravljene za uporabo in skupno rabo.

 

RICOH Smart Integration pripomore k učinkovitejšemu delu, saj boste imeli na voljo več časa za ostale stvari, ki jih morate postoriti.

 

Kaj omogoča?

Kot pove že samo ime, RICOH Smart Integration omogoča pametno integracijo. Večnamenski tiskalnik lahko povežete z najbolj priljubljenimi storitvami v oblaku, na primer Microsoft Office 365, pa tudi z rešitvami podjetij Google, Dropbox, Box in drugimi. S pametnimi rešitvami izboljšate delovni tok, tako da bo delo potekalo hitreje, pametneje in stroškovno bolj učinkovito - prav zaradi avtomatizacije delovnih procesov.

 

Začnete lahko v trenutku, saj vam naročniški model omogoča hiter dostop do najnovejših različic aplikacij brez potrebe po visokih vnaprejšnjih stroških.

 

Aplikacije RICOH Smart Integration so na voljo za različne večopravilne naprave RICOH. Ko boste enkrat imeli vse dokumente v oblaku, boste lahko začeli govoriti o brezpapirnem poslovanju. Hkrati bodo dokumenti dostopni na delovnem mestu, doma ali kjer koli že boste. Tako boste lahko delali na daljavo, in kar je še bolj pomembno, brez omejitev, z manj ročnega dela in brez potrebe po vzdrževanju IT infrastrukture.

 

Povezava z oblakom

Na večnamenski napravi RICOH se preprosto prijavite v svoj Office 365, izberete željeno mapo in od tam lahko neposredno tiskate ali shranjujete. Tako enostavno je!

 

Ricoh Smart Integration omogočajo vse nove RICOH večnamenske naprave, in ko se boste enkrat navadili na napreden način, ki ga omogočajo RICOH večnamenske naprave, ne boste več pripravljeni na kompromise.

 

V začetnem paketu boste imeli omogočeno pretvarjanje tiskanih kopij v digitalne dokumente ter optično branje (skeniranje) v oblak. Če boste želeli več, boste v standardnem paketu spoznali tudi sistem optičnega prepoznavanja znakov v 19 evropskih jezikih za ustvarjanje PDF datotek, po katerih se boste kasneje lažje znašli in dokumente shranjevali z OCR funkcijo.

 

Paket Office 365 vključuje:

 

Prednosti:

 

Pridobite lahko tudi brezplačno preizkusno različico vsakega paketa, ki ga ponujajo, da se prepričate, kateri je pravi za vas. Več najdete na www.vibor.si (P.R.)

Naslednja novica:
Že veste, koliko boste morali odšteti za novi PlayStation 5?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled