Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Uradni zastopnik za Slovenijo: Elkotex d.o.o., 10.01.2020

ROIDMI brezžični sesalniki

roidmi_cordless-vacuum-cleaner_gallery2.jpg

ROIDMI je vodilni na področju brezžičnih sesalnikov na Kitajskem. To je posledica njihove inovativnosti, dizajna in izjemnih zmogljivosti. ELKO je postal ekskluzivni distributer izdelkov ROIDMI na Baltiku, v Sloveniji, Romuniji, Rusiji in Ukrajini.


ROIDMI je v top 3 med Xiaomi-jevimi partnerji Ekosistema. Njihova strateška usmerjenost v raziskave in razvoj (R&D) ter prizadevanje za preprosto oblikovalsko filozofijo razlikujejo ROIDMI izdelke od drugih blagovnih znamk. S šestimi mednarodnimi nagradami za oblikovanje in več kot 100 patentov ima ROIDMI polno inovacij in funkcij za lažje čiščenje s sesalnikom. 

Sesalnik je zelo uveljavljen izdelek. S pojavom novih tehnologij se brezžični sesalnik nedvomno uveljavlja kot prihodnost sesalnikov. 

"Izjemno smo počaščeni in veseli, da smo pričeli sodelovati z močnim partnerjem kot je ELKO v CEE in CIS, ki sta za ROIDMI zelo pomemben trg. ROIDMI je ena najbolj profesionalnih blagovnih znamk brezžičnih sesalnikov, katere izdelki so prodani v več kot 60 državah. Prepričani smo, da bodo ljudje po vsem svetu ljubili sesalnike ROIDMI, če upoštevamo naš dober ugled. Na podlagi naših zmogljivih tehnologij za raziskave in razvoj bo ROIDMI v bližnji prihodnosti lansirala vedno več modelov." je povedal John Wang, izvršni direktor ROIDMI.


Vsi brezžični sesalniki ROIDMI v ponudbi imajo naslednje značilnosti: klasične barve, velik 270° ročaj in lahka konstrukcija.

Izdelki ROIDMI so na voljo izključno pri ELKOTEX d.o.o. za prodajo na področju Slovenije.

O ROIDMI
ROIDMI je specializirano podjetje za načrtovanje, razvoj in proizvodnjo visokokakovostnih čistilnih izdelkov za globalne potrošnike. Podjetje je bilo ustanovljeno v začetku leta 2015 in je prejelo naložbe od Xiaomi, Shunwei in Haiquan sklada.
Kot del ekosistema Xiaomi je ROIDMI že prerasel v svetovno blagovno znamko, ki deluje na 60 čezmorskih ozemljih, vključno z ZDA, Združenim kraljestvom, Evropo in Japonsko.


Spletna stran proizvajalca: https://www.roidmi.com/en/

Ogled izdelkov: https://b2b.elkotex.si/dom-in-vrt/sesalniki/pokoncni-sesalniki.html

Uradni uvoznik in distributer za Slovenijo: Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana

Veleprodaja: https://b2b.elkotex.si

ROIDMI NEX X20 brezžični pokončni sesalnik

Najnovejši in najbolj prodajan model pokončnega brezžičnega sesalnika je model ROIDMI NEX X20

Prvi pokončni sesalnik z možnostjo sesanja in pomivanja. Brezžični baterijski sesalnik ROIDMI NEX X20 z motorjem nove generacije proizvede neverjetnih 25000Pa sesalne moči, kar pomeni, da bo zadovoljiv še tako zahtevne uporabnike. Poleg tega ima vgrajeno novo 8 celično baterijo, ki zagotavlja do 65 minut nemotenega delovanja. 

Sam sesalec tehta samo 1,5 kg, kar omogoča enostavno upravljanje. Napredni sistem šestih filtrov je namenjen prečiščevanju delcev PM0.3, cvetnega prahu in ostalih malih delcev, ki prečisti do 99% zraka, ki gre skozi sistem 6 filtrov, od tega sta dva HEPA filtra. Odlična baterija zagotavlja do 65 minut čiščenja z enim polnjenjem. Sesalnik NEX X20 ima tudi način MAX, ki vam omogoča do 10 min čiščenja bolj zahtevnih površin.

Magnetni nastavek za mokro brisanje omogoča hkratno sesanje in brisanje tal. Magnet na nastavnku omogoča enostavno združevanje z glavno krtačo, tako da boste v hipu nastavek dodali ali odstanili. 

S priloženimi nastavki lahko sesalnik NEX X20 uporabljate na različnih podlagah. Primeren je tako za sesanje preprog, kot tudi za sesanje avta ali pajčevin po kotih vašega stanovanja.

Zraven sesalca NEX X20 prejmete tudi nastavek proti pršicam za čiščenje vzmetnic, ki odstrani različne delce, ki se skrivajo v vaši vzmetnici. 

Inovativno magnetno držalo omogoča enostavno shranjevanje sesalnika in polnjenje sesalnika NEX X20. Glavna krtača ima vgrajeno LED svetilko, ki se samodejno vklopi v temnih prostorih, npr. pod posteljo. 

Tehnične lastnosti so na voljo tukaj. Priporočena maloprodajna cena sesalnika pa je 339€ in je že na voljo!

Vabimo vas na ogled še preostalih modelov: Ogled preostalih modelov

Naslednja novica:
Najboljše pametne ure za ženske v letu 2020 (2. del)


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled