Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


GOV-IS, 11.07.2019

Runecast Analyzer - avtomatizirano iskanje napak v VMware okoljih

screenshot2019-06-26at4.13.03pm.jpg

.. S proaktivno analizo in delovnimi ukrepi z VMware infrastrukturami vzdržujemo nivo učinkovitosti in varnosti poteka dela ..

Pomembno je, da se za združljivost gonilnikov ter strojne in programske opreme upoštevajo najboljše prakse VMware-a in kompatibilnost strojne opreme (HCL).

 

Kako pa koristno uporabiti vse te informacije na podlagi podatkov KB (Knowledge Base) v vaši infrastrukturi, ne da bi s tem izgubljali ure ali celo dneve dragocenega časa?

 

Samodejno preverjanje in obveščanje

V času cvetoče umetne inteligence je inovativno podjetje Runecast razvilo programsko opremo, ki samodejno preverja virtualno infrastrukturo in obvešča o kritičnih napakah ter o stopnji varnosti. Runecast Analyzer skenira infrastrukturo in obvešča o vseh napakah, naloga orodja pa je, da prepreči izpade, poveča varnost in skladnost, saj neprestano preverja najboljše prakse, VMware KB in HCL. Tukaj je še vRealize Orchestrator vtičnik, ki avtomatizira reševanje varnostnih problemov, zaznanih s pomočjo Analyzer-ja.

 

Podjetju in zaposlenim privarčuje ure in ure iskanja člankov v bazi podatkov ter takoj ponudi pravo rešitev za vašo infrastrukturo.

 

Če želite na primer odpraviti kritične napake, potem preprosto kliknete na rdečo vrstico "Critical" v prvem pripomočku, uporabniški vmesnik pa prikaže probleme, ki jih je potrebno popraviti. Tako lahko nadaljujete z vsemi pripomočki, ki jih ponuja pregledna interaktivna glavna nadzorna plošča, vtičnik Runecast vRO pa bo avtomatizirano odpravil težave, povezane s krepitivijo varnosti PCI-DSS ali HIPAA.

 

Preverjanje strojne opreme

Nova funkcija v Runecast Analyzer omogoča preverjanje, če strojna oprema sploh ustreza kompatibilnosti strojne opreme (HCL), saj obstaja možnost, da je preprosto prestara za VMware HCL zahteve ali pa potrebuje posodobitev bios-a in firmware-a. Funkcija privarčuje ogromno časa in razbremeni nadgradnje ter namestitev VMware vSphere.

 

Ob kliku na gostitelja se prikažejo vse pomembne podrobnosti in informacije o njem, program pa nato primerja vsa poročila z VMware HCL. Gumb HCL online vas pripelje direktno na VMware HCL stran, kjer najdete več informacij v zvezi z vašo strojno opremo.

 

Runecast se posodobi vsakokrat, ko VMware doda v KB nove probleme ali napake in s tem ažurno preprečuje motnje v sistemu. IT oddelke razbremeni pri upravljanju s podatkovnimi centri, istočasno pa preprečuje in ublaži morebitne izpade ali upočasnitev storitev.

 

Runecast Analyzer je torej proaktivno analitično orodje, ki s pomočjo javnih baz znanja avtomatizira iskanje napak v VMware okoljih in vnaprej obvešča o okoliščinah, ki bi povzročile napake v IT okoljih. Pod črto pa ... prihrani čas in zmanjša stroške.


Rešitve Runecast-a v Sloveniji ponuja podjetje GOV-IS Sistemske integracije d.o.o., https://www.gov-is.si/, s sedežem v Slovenj Gradcu. Njihova prioriteta je varnost in zaščita sistemov ter omrežij, vzpostavili so tudi svoj lastni podatkovni center za storitve v oblaku, ki uporabnikom omogoča sodobne in varne rešitve za njihove podatke. V sklopu podatkovnega centra omogočajo tudi izvajanje arhiviranja podatkov na tretjo lokacijo, izven prostorov podjetja.

Preizkusite #vCommunity brezplačno verzijo Runecast Analyzer na https://www.runecast.com/. (P.R.)Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled