Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung Galaxy Watch, 10.08.2018

Samsung Galaxy Watch izgleda kot prava ročna ura!

wqdwqdqwdwqd.jpg
Samsung je s pametno ročno uro Galaxy Watch nedvomno zadel v polno!

Pri podjetju Samsung so na nedavni konferenci poleg pametnega mobilnega telefona Galaxy Note 9 (http://bit.ly/2OZHoiy) predstavili tudi nadvse zanimivo pametno ročno uro Galaxy Watch. Ta je brez težav navdušila številne, saj na izdelana na način, da izgleda kot klasična ročna ura, kar pomeni, da je primerna tudi za poslovneže. Novost je na voljo v dveh različicah oziroma velikostih, in sicer s premerom 42 milimetrov in s premerom 46 milimetrov, pri čemer bo manjši model na voljo v črni (Midnight Black) in roza (Rose Gold) barvi, večji model pa le v srebrni (Silver).

Pametna ročna ura Samsung Galaxy Watch bo naprodaj od 24. avgusta dalje, ta pa bo vključevala vse klasične funkcije predhodnih pametnih ročnih ur, vključno s podporo za mobilno povezavo LTE in baterijo, ki ponuja večdnevno avtonomijo delovanja. Podpora za LTE bo zagotovo prišla v poštev mnogim, saj bo omogočala prejemanje klicev, pošiljanje sporočil, poslušanje glasbe in še mnogo več. Poleg tega bomo na uri lahko spremljali dogodke, ki jih imamo v koledarju. Vse različice novosti so opremljene s štirimi gigabajti vgrajenega pomnilnika, pri čemer je model s povezavo LTE opremljen z 1,5 gigabajti sistemskega pomnilnika oziroma z dvojno količino pomnilnika od tiste, ki jo bomo prejeli z nakupom standardnega modela s povezavo Bluetooth.

Pri pametni ročni uri Samsung Galaxy Watch seveda nikakor ne gre spregledati visokoločljivega zaslona, zaščitnega stekla Corning Gorilla Glass DX+ in vodotesnost, saj lahko novost brez bojazni uporabljamo na globini vode do 50 metrov. Ker je novost opremljena tudi z možnostjo »Connected Health«, jo lahko uporabljamo tudi za spremljanje stresa, srčnega utripa in spanja. Poleg tega je tu seveda zagotovljena tudi podpora za dostop do funkcij, kot so Samsung Pay, Bixby in SmartThings.

Naslednja novica:
Xiaomi razkril 10 telefonov, ki bodo prejeli Android Pie. Je med njimi tudi vaš?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled