Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung, 05.06.2020

Samsung predstavil ukrivljeni Odyssey G7 monitor za igranje iger

samsungfoto2_odysseyg7.jpg

Prvi monitor za igranje iger na svetu s 1000R ukrivljenostjo za izjemno izkušnjo igranja.

Samsung Electronics, vodilni proizvajalec monitorjev za igranje iger, je predstavil vrhunski Odyssey G7 monitor, ki so ga navdušenci nad igranjem iger že spoznali na dogodku CES v Las Vegasu in zagotovo spreminja svet igranja iger.

 

Odyssey G7 je prvi 1000R monitor na svetu, kar pomeni, da se ponaša s polmerom ukrivljenosti 1.000 milimetrov. Vključuje številne izjemne funkcije, vključno s hitrim odzivnim časom 1 ms, frekvenco osveževanja 240 Hz in QLED kakovostjo slike, ki zagotavlja izjemno izkušnjo igranja iger brez zamud.

 

Vrhunsko kakovost Odyssey G7 monitorja je potrdil tudi TÜV Rheinland, vodilna mednarodna certifikacijska organizacija, ki je monitorju podelila certifikat za najboljši visokozmogljivi monitor s 1000R ukrivljenostjo in certifikat Eye Comfort za udobje gledanja.

 

"Samsung ohranja svoj položaj vodilnega ponudnika monitorjev za igranje iger z nenehnimi inovacijami in omogočanjem novih igralnih izkušenj," je dejal Hyesung Ha, podpredsednik poslovnega dela vizualnih prikazovalnikov pri Samsung Electronics. "Samsung Odyssey G7 monitor združuje izjemno ukrivljenost z udobjem in uporabnikom nudi napredne zmogljivosti, ki jih potrebujejo in želijo."

 

Odyssey G7 monitor za igranje iger, ki je na voljo v velikostih 68,68 (27'') in 78,74 centimetrov (32''), zagotavlja frekvenco osveževanja 240 Hz, 1 ms odzivni čas in izjemno 1000R ukrivljenost. Uporabniki lahko uživajo v Wide Quad-High Definition ločljivosti (WQHD; 2,560×1,440), razmerju stranic 16:9 in 600 cd/m2 svetlosti, tehnologija kvantnih pik pa zagotavlja izjemen prikaz barv.

 

Samsung je vključil tudi elemente futurističnega oblikovanja, ki temeljijo na spremljanju trendov in povratnih informacijah s strani uporabnikov. Matirana črna zunanjost je združena s sistemom osvetlitve zadnje strani, ki lahko med igranjem ostane statičen ali zatemnjen, lahko pa spreminja barve glede na želje igralca.

 

Najnovejši Samsung ukrivljeni Odyssey G7 monitor za igranje iger podpira združljivost z NVIDIA G-SYNC® in prilagodljivo sinhronizacijo na DP1.4, ki uporabnikom nudi izjemno dinamično igranje iger.

 

Za več informacij obiščite https://displaysolutions.samsung.com/monitor/odyssey.Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled