Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung The Wall TV, 14.02.2020

Samsung s kar 583-palčnim televizorjem

samsung-the-wall-tv-1200x675.jpg
Televizorji Samsung družine Wall TV enostavno nimajo konkurence!

Samsung Electronics je nedvomno vodilno ime v tehnološki industriji na področju izdelave televizij, nedavno pa je podjetje predstavilo novo družino Wall TV z razširjenimi funkcijami. Ti televizorji so bili prvič predstavljeni v lanskem letu in temeljijo na osnovi Samsungove inovativne tehnologije microLED. Ta inovacija je bila sedaj dvignjena še na višjo raven, saj ponuja nekaj povsem novih možnosti.

 

Družina televizorjev Wall Luxury predstavlja neprimerljivo vizualno izkušnjo z vrsto naprednih funkcij, ki so na voljo do osupljive 741-centimetrske oziroma 292-palčne diagonale in ločljivosti 8K. Samsungova družina televizorjev The Wall ima neomejene možnosti glede velikosti, ločljivosti ali razmerja stranic, vsi zasloni pa so popolnoma brez okvirja. Ta družina ponuja vizualno izkušnjo, ki je vodilna v industriji ter jo je mogoče uporabiti za najrazličnejše komercialne aplikacije, in sicer od nadzornih sob do oddajnih centrov in podobno.

 

Družina televizorjev Wall for Business ima široko paleto nastavljivih in prilagodljivih velikosti. Tu najdemo modele diagonale velikosti od 556,2-centimetrov (219-palcev) do 741,7-centimetrov (292-palcev) in ločljivosti 4K ter od 1.109-centimetrov (437-palcev) do 1.480-centimetrov (583-palcev) in ločljivosti 8K, kar je tudi največji televizor predstavljen doslej.

 

Nova družina televizorjev Samsung bo kmalu na voljo na prodaj po vsem svetu. Maloprodajne cene še niso povsem znane, verjamemo pa, da bodo vse prej kot nizke, in da si jih bodo večinoma lahko privoščila le podjetja.

Naslednja novica:
Če prednaročite nov Galaxy Note in prejmite darilo


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled