Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Sega, 04.02.2020

Sega predstavlja okolju prijazno embalažo za fizične izvode iger

total_war_rome.jpg
Posebna izdaja Total War: Rome II bo izšla v popolnoma reciklažni embalaži.

Z izidom Total War: Rome II - Enemy at the Gates Edition 6. februarja bo založniška hiša Sega računalniške igre na evropske prodajne police začela pošiljati izključno v okolju prijaznem pakiranju. To bo sestavljeno iz recikliranega kartona, priročnika, natisnjenega na rastlinski in vodni osnovi ter reciklažnega ovoja.

Gre za okoljevarstveno iniciativo, ki jo je Sega v sodelovanju z razvojno ekipo Sports Interactive poizkusno izvedla že lani jeseni z izdajo simulacije Football Manager 2020 v ovitku iz reciklažnih materialov. Igričarska industrija je ekološko pakiranje seveda sprejela z velikim odobravanjem, saj se dobro zaveda problemov, ki jih za okolje predstavlja plastika. In če samo pomislimo, koliko založnikov na trg še vedno pošilja odvečne in prevelike plastične škatlice, ki vključujejo zgolj papir s kodo za digitalni prenos vsebin, bi bilo zelo dobrodošlo, če bi Seginemu zgledu kmalu sledila še velika imena, kot so: Activision, Capcom, EA, Microsoft, Nintendo, Ubisoft, Sony in Square Enix.

Enemy at the Gates Edition je sicer ponovna izdaja priljubljene strategije Total War: Rome II, ki vključuje vse posodobitve in dodatke Imperator Augustus, Hannibal at the Gates ter Empire Divided.

Naslednja novica:
Huawei Y6p in MatePad T8 - tako je videti gola moč


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled