Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Cafago Zeblaze VIBE 3 ECG Smart Sport Watch, 15.05.2019

Športna pametna ročna ura za manj kot 36 evrov!

j3753b-1-5415-cqvk.jpg
Športna ročna ura Zeblaze VIBE 3 ECG Smart Sport Watch je lahko vaša že za 35,95 evrov.

Nekateri si ne morejo več predstavljati življenja brez športne pametne ročne ure, drugi šele razmišljajo o nakupu. A dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vhodna vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo spali in še in še.

 

Če še nimate lastne pametne ročne ure, ima spletni trgovec Cafago rešitev za vas. V ponudbo je namreč ponudilo pametno ročno uro Zeblaze VIBE 3 ECG Smart Sport Watch, ki jo odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija. Je vodoodporna, z njo se boste lahko brez težav potopili do 50 metrov globine. Ura prikazuje čas preko zaslona s 3,1-centimetrsko oziroma 1,22-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 204 slikovnih točk, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi samodejno analizo, vse pa se lahko prikaže na zaslonu telefona.

 

Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 3 ECG Smart Sport Watch seveda nudi pregled tudi nad prejetimi telefonskimi klici in sporočili (če je povezana s pametnim mobilnim teflonom preko modrozobe povezave), tako da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Ura je seveda združljiva z mobilnimi operacijskimi sistemi Android in iOS. Vgrajena baterija kapacitete 180 miliamper ur pa ji zagotavlja 168 ur avtonomije delovanja v pripravljenosti.

 

Pametna ročna ura Zeblaze VIBE 3 ECG Smart Sport Watch z merilcem srčnih utripov je na voljo na nakup spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-j3753b.html?aid=novice. Ta bo naša za zgolj 35,95 evrov, a zgolj do konca meseca maja. Stroški pošiljanja v Slovenijo s pričakovano brezplačni, zato dodatnih stroškov s pametno ročno uro ne bomo imeli.

Naslednja novica:
Huawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled