Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


S.T.A.L.K.E.R. 2, 07.01.2020

S.T.A.L.K.E.R. 2 bo uporabljal Unrealov pogon

stalker2.jpg
Si pripravljen na vrnitev v Cono?

Če ste se spraševali, ali je nadaljevanje ukrajinske post-apokaliptične uspešnice sploh še v razvoju, je studio GSC Game World nedavno potrdil, da še vedno trdo dela na njem. In ne le to - v zapisu na družbenem omrežju Twitter so ustvarjalci oznanili, da bo S.T.A.L.K.E.R. 2 uporabljal Unrealov grafični pogon.

Naj spomnimo, da je izvirni S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl iz leta 2007, vključno z naslednikoma Clear Sky in Call of Pripyat, poganjal grafični srček X-Ray. Ta je v tistem času veljal za napreden pogon zlasti na področjih osvetljevanja, senčenja in vremenskih učinkov, ki pa je s seboj prinesel tudi nemalo anomalij.

Pripjat z okolico je osrednja lokacija številnih prihajajočih strelskih iger, k čemur je še dodatno prispeval uspeh HBO-jeve televizijske serije Černobil. Toda Stalker, delno navdahnjen po istoimenskem filmu Andreja Tarkovskega in romanu Piknik na robu ceste bratov Strugacki, še vedno velja za najbolj prepričljiv in nelagoden virtualni obisk opustošene okolice černobilske jedrske elektrarne. Ustvarjalci pri GSC Game World pa pravijo, da je pogon Unreal 4 prava izbira za uresničitev novega srhljivega poglavja serije S.T.A.L.K.E.R., ki je povrhu še prijazen do izdelovalcev modifikacij.

Datum izida igre ostaja še neznanka, so pa vedno glasnejše govorice, da naj bi S.T.A.L.K.E.R. 2 luč sveta ugledal prihodnje leto.

Naslednja novica:
Električni tovornjaki tudi za odvoz odpadkov!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled