Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite Version, 11.07.2018

Stilska pametna ročna ura po izjemno dobri ceni!

safasffasf.jpg
Pametna ročna ura Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite za malo denarja ponuja veliko!

Pametna ročna ura Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite je tako med običajnimi uporabniki kot športniki, saj za malo denarja ponuja izjemne možnosti. To namreč odlikujejo zaslon s 3,25-centimetrsko (1,28-palčno) diagonalo, ki je zaščiten z zaščitnim stekom Gorilla Glass 3. Ročna ura tehta zgolj 41 gramov, opremljena pa je s senzorjem srčnega utripa, navigacijskim sistemom GPS ter drugimi senzorji in tehnologijami za spremljanje aktivnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje in kakovost spanja. Če imamo vse senzorje vključene bo avtonomija baterije zadoščala za en da, kar je odličen rezultat če novost primerjamo s primerljivimi kitajskimi izdelki.

Odlična novica pa je nedvomno tudi ta, da je Pametna ročna ura Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite lahko naša že za 55,99 ameriških dolarjev oziroma za preračunanih 47,77 evrov. Ta cena je na voljo le na portalu spletne trgovine Gearbest in sicer na spletnem naslovu https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_1126414.html. Za to ceno bomo morali pred zaključkom nakupa vnesti kodo »GBCEHMQCB« in sicer brez narekovajev. Ker je zanimanje za mednarodno različico pametne ročne ure Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite izjemno visoko vam priporočamo, da z njenim nakupom ne odlašate, sicer boste lahko ostali tudi brez nje.

Naslednja novica:
Windows 7 je uporabnikom začel prikazovati opozorila


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled