Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Banggood Leagoo T5, 17.07.2017

Super telefon Leagoo T5 za kar 70$ ceneje!

rewf34f34f.jpg

Kitajski proizvajalec pametnih mobilnih telefonov Leagoo je pred kratkim pričel s promocijo svojega novega telefona z oznako T5, sedaj pa je na svoj račun prišel še spletni portal Banggood (https://deals.banggood.com/). Priljubljen spletni portal namreč ponuja izjemni telefon v predprodaji, pri čemer ga lahko dobite za do 70 ameriških dolarjev (preračunanih 61 evrov) ceneje. Njegova polna cena sicer znaša slabih 200 dolarjev (preračunanih 175 evrov), s popustom pa ga lahko dobite že za preračunanih 115 evrov. Ta popust je dnevno omejen na 100 enot pametnega mobilnega telefona, popust v višini 50 ameriških dolarjev pa ni omejen, kar pomeni, da bomo morali za pametni mobilni telefon Leagoo T5 plačati do največ preračunanih 130 evrov, kar je nadvse ugodno glede na to, kar telefon ponuja. Nakup pa je mogoče opraviti s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/LEAGOO-T5-Banggood.

Glavna odlika pametnega mobilnega telefona Leagoo T5 je nedvomno dvoji fotoaparat, saj gre tu za aparata s tipalom podjetja Sony ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, za spletne pogovore pa je na voljo kamera ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Pri tem velja omeniti še portretni način, ki zmore uprizoriti priljubljeni učinek boke, ki ga poznajo vsi fotografski navdušenci, ki se s fotografijo ukvarjajo bolj resno in uporabljajo zrcalno-refleksne fotoaparate. Preostala strojna oprema novosti pa obsega še zmogljiv 8-jedrni procesor MediaTek MTK6750T in grafično kartico Mali-T860, celoto pa zaokrožujejo še štirje gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajtov vgrajenega pomnilnika. Ohišje novinca pa je seveda kovinsko.

Tu velja še omeniti, da napolnjena baterija pametnega mobilnega telefona omogoča osem ur gledanja videa, 20 ur telefoniranja, 36 ur vsakodnevne uporabe telefona in do 10 dni v stanju pripravljenosti. Seveda pa pametni mboilni telefon Leagoo T5 podpira tudi mobilno omrežje 4G, tako da hitro prenašate aplikacije in brskate po internetu tudi kadar ste na poti. Zahvaljujoč protokolu LTE Cat.6, podatkovni prenos lahko doseže hitrost 300 Mbps, kjer je to s strani mobilnih operaterjev seveda mogoče.

Akcijska ponudba telefona Leagoo T5 v spletni trgovini Banggood traja od 17. do 23. julija. V tem času ga dobite več kot 60 evrov ceneje, po izteku promocijskega obdobja pa bo njegova polna cena še vedno zelo ugodnih 175 evrov. 

 

Naslednja novica:
Pridobi investicijo in nagrado za svoj startup projekt


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled