Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Call of Duty: Black Ops Cold War , 09.10.2020

Ta vikend prva odprta beta za novi Call of Duty

1_cod_cold_war.jpg
Po različici alpha je zdaj čas še za beto.

Le še dober mesec dni nas loči od novega poglavja strelske uspešnice Call of Duty, ki bo tokrat postavljen v obdobje hladne vojne. Call of Duty: Black Ops Cold War bo poleg enoigralske kampanje ponujal tudi večigralstvo, v katerega se s priljubljenim igralnim načinom Zombies vračajo tudi živi mrtveci. Kot vsako jesen, pa bo tudi letošnjo delček večigralske komponente pred izidom možno preizkusiti v različici beta.


Medtem ko se prednaročniki igre lahko že od četrtka podijo po spletnih bojiščih, bodo ostali lastniki konzole PlayStation 4 na svoj račun prišli ta konec tedna, med 10. in 12. oktobrom. Prihodnji teden bo čas za drugi preizkus, ko se bodo zabavi pridružili še igralci na računalnikih in konzolah Xbox One. S 15. oktobrom bo beta dostopna prednaročnikom različic za PC, Xbox One in PlayStation 4, med 17. in 19. oktobrom pa jo bodo lahko testirali vsi.


Ljubiteljem vsakoletne vojaške franšize bo v času preizkusa omogočeno igranje načinov 6 proti 6 (med njimi tudi svežega VIP Escort), 12 proti 12 in novosti Fireteam: Dirty Bomb za 40 igralcev. Prav tako pa je Activision razkril, kako zmogljiv sistem je potreben za poganjanje bete.


Minimalne sistemske zahteve:
Operacijski sistem: Windows 7 64-Bit (SP1) ali Windows 10 64-Bit (1803)
Procesor: Intel Core i5 2500k ali ekvivalentni AMD
Grafična kartica: Nvidia GeForce GTX 670 2 GB / GTX 1650 4 GB ali AMD Radeon HD 7950.
Pomnilnik: 8 GB
Prostor na disku: 45 GB


Priporočljive sistemske zahteve:
Operacijski sistem: Windows 10 64 Bit
Procesor: Intel Core i7 4770k ali ekvivalentni AMD
Grafična kartica: Nvidia GeForce GTX 970 4 GB / GTX 1660 Super 6 GB ali AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
Pomnilnik: 16 GB
Prostor na disku: 45 GB


Call of Duty: Black Ops Cold War izide 13. novembra za PC, PlayStation 4, Xbox One, nekoliko kasneje pa še za PlayStation 5 in Xbox Seres X. Cena običajne izdaje za PC znaša 59,99 evra, na konzolah pa 69,99 evra, kjer je možno prednaročiti tudi edicijo Cross-Gen Bundle, ki za 5 evrov več vsebuje tudi različico za naslednjo generacijo konzol.

Naslednja novica:
Zakaj velikost pametnih telefonov ni prilagojena ženskim rokam?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled