Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Royole FlexPai 2, 26.03.2020

Takšen naj bi bil novi prepogljivi Royole FlexPai 2!

royolefp2.jpg
Novi Royole FlexPai 2 naj bi bil še boljši in uporabnejši!

Razmeroma neznano kitajsko podjetje Royole je že konec leta 2018 »šokiralo« industrijo mobilnih naprav s predstavitvijo prvega povsem upogljivega pametnega mobilnega telefona. Osnovo upogljivega telefona Royole FlexPai je predstavljla prepogljivi zaslon AMOLED velikosti 10,2-centimetrov oziroma štirih palcev, ki je v "raztegnjenem" stanju meril 19,8-centimetrov oziroma 7,8-palcev. Razmerje stranic znaša 4 proti 3, ločljivost pa znaša 1.920 x 1.440 slikovnih točk. Na robovih smo našli spletno kamero, zvočnike in tipala, tako da uporabniki niso bili za ničesar prikrajšani.

 

Kmalu pa naj bi ugledali njegovega dostojnega naslednika, ki naj bi bil precej boljši in zanimivejši za končne uporabnike. Prenovljeni prepogljivi pametni mobilni telefon Royole FlexPai 2 naj bi bil namreč opremljen z nadvse zanimivo strojno opremo. Ta naj bi obsegala prepogljivi zaslon s 19,8-centimetrsko oziroma 7,8-palčno diagonalo, mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 865, sistemski pomnilnik LPDDR5 in modem za povezovanja v mobilna omrežja 5G. Poleg tega naj bi bilo ohišje novosti odporna na tekočine, prah in na fizične obremenitve, vključno s prepogibanji in padci.

 

Novi prepogljivi pametni mobilni telefon Royole FlexPai 2 naj bi bil na voljo še pred koncem letošnjega poleta. Trenutno še ni znano, koliko bo za novost treba odšteti v prosti prodaji, bo pa zagotovo precej cenejša od primerljivih rešitev.

Naslednja novica:
Slovenska inovacija svetovnega merila


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled