Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Realme 7 5G, 21.11.2020

Telefon 5G za vsak žep!

realme-7-5g-box-led.jpg
Pametni mobilni telefon Realme 7 5G za malo denarja ponuja resnično veliko.

Kljub temu, da se je prvo 5G omrežje v praksi pojavilo lansko leto, lahko šele letos opažamo telefone, ki so združljivi z novo tehnologijo, še več pa lahko pričakujemo od leta 2021. Čeprav med proizvajalci poceni pametnih mobilnih telefonov še vedno prednjačijo kitajska podjetja, nas je tokrat presenetilo podjetje Realme. To je namreč pripravilo poceni pametni mobilni telefon s prodajo oznako 7 5G, ki je v polni meri združljivo s hitrim mobilnim omrežjem 5G, ki postaja vse bolj dostopno.

 

Realme 7 5G je v evropskem prostoru mogoče kupiti že za 279 evrov. Za ta denar bomo prejeli odličen pametni mobilni telefon 5G, ki temelji na osnovi zmogljivega osemjedrnega procesorja Dimensity 800U in grafične sredice ARM G57. Da novincu ne bi prehitro pošle moči skrbita še sistemski pomnilnik kapacitete šest gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 128 gigabajti prostora na katerem je nameščena prilagojena različica mobilnega operacijskega sistema Android 10. Tudi zaslon tu ni od muh, saj se ponaša s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo in frekvenco osveževanja kar 120 hercev, kar pomeni, da je primeren tudi za igranje mobilnih iger.

 

Pri pametnem mobilnem telefonu Realme 7 5G je bilo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografij. Tu namreč najdemo glavno kamero ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, širokokotno kamero ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in makro kamero ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk. Za zajem sebkov pa novost uporablja slikovno tipalo ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk. Piko na i pa daje še baterija kapacitete 5.000 miliamper ur s sistemom hitrega polnjenja.

Naslednja novica:
Apple presenetil s patentom za odkrivanje razpok na vetrobranskih steklih


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled