Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Blackview Max 1, 11.02.2019

Telefoni z vgrajenim projektorjem še niso rekli zadnje!

vrijeme-mobitela-s-projektorima-jos-nije-proslo-uskoro-stize-blackview-max-1_s33-0f.jpg
Pametni mobilni telefon Blackview Max 1 razpolaga celo z miniaturnim projektorjem.

Na sodobnih pametnih mobilnih telefonih danes uporabljamo družbena omrežja, kot sta na primer Facebook in Instagram, različne e-poštne račune, pogovorne aplikacije, oblačne storitve v katerih shranjujemo pomembne datoteke, storitve elektronske banke in še mnogo več. Pri podjetju Blackview pa so prepričani, da so pametni mobilni telefoni primerni tudi za prikazovanje vsebin na steno ali platno. Njihovi inženirji so namreč pripravili pametni mobilni telefon s prodajno oznako Max 1, ki je opremljen z relativno kakovostnim projektorjem, ki na razdalji dveh metrov lahko prikaže sliko velikosti 178 centimetrov, na razdalji treh metrov pa sliko velikosti 508 centimetrov.

 

Pametni mobilni telefon Blackview Max 1 je primeren tudi za resnejša dela, saj razpolaga z zaslonom AMOLED s 15,3-centimetrsko oziroma 6,01-palčo diagonalo in ločljivostjo 2.160 x 1.080 slikovnih točk. Strojna oprema pa obsega še zmogljiv osemjedrni mobilni procesor MediaTek Helio P23 s frekvenco 2,5 gigahercev, vgrajeno grafično kartico Mali-G71 frekvence 770 megehercev, sistemski pomnilnik kapacitete šest gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti prostora. Podjetje Blackview je novinca opremilo še s tremi kamerami, in sicer z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk in spletnima kamerama prav tako ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk.

 

Da pametnemu mobilnemu telefonu Blackview Max 1 s projektorjem ne bi prehitro zmanjkalo moči skrbi zmogljivosti 4.680 miliamper ur, kar naj bi bilo dovolj za do pet ur neprekinjenega predavanja videoposnetkov oziroma do 150 ur neprekinjene glasbe. Programska oprema novosti velikosti 159,5 x 74,7 x 10,2 milimetrov ni ravno najsodobnejša, saj telefon poganja Android 8.1 Oreo. Telefon Blackview Max 1 bo naprodaj kmalu, cena pa bo razkrita šele v naslednjih nekaj tednih.

Naslednja novica:
Zanimivi Redmi 7A končno prispel v Evropo!


Vrni se na prvo stran



Novice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija




Izklopi mobilni pogled