Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


The Outer Worlds, 11.02.2020

The Outer Worlds bo zaradi koronavirusa na Switch prišel z zamudo

outer_worlds.jpg
Lastniki Nintenda Switch bodo na igro morali še malce počakati.

Težavam, ki jih izbruh koronavirusa povzroča tudi videoigričarski industriji, kar ni videti konca. Po tem, ko so organizatorji enega največjih igričarskih dogodkov v Aziji njegov termin prestavili za nekaj mesecev, jo je smrtonosni virus zdaj zagodel še podjetju Virtuos, ki dela na predelavi uspešnice The Outer Worlds za Nintendo Switch.

Prvoosebna strelska RPG-jevka naj bi po lanskem izidu za PC, PlayStation 4 in Xbox One pred koncem marca prišla še na Nintendo Switch. Nedavno pa je založniška hiša Private Division na družbenih omrežjih zapisala, da se bo razvoj predelave zaradi koronavirusa nekoliko zavlekel. Podjetje s sedežem v Singapurju ima namreč več podružnic v Vzhodni Aziji, od tega tri na Kitajskem (v mestih Šanghaj, Čengdu in Xi'an). Pri tem so sporočili, da zdravje zaposlenih ni ogroženo, njihovi poslovni prostori pa do nadaljnjega ostajajo zaprti.

Založnik Private Division, ki je sicer hčerinsko podjetje Take-Two Interactive, posledično še ne more določiti novega datuma izida ambiciozne predelave. Je pa pred kratkim oznanil, da je The Outer Worlds bil prodan že v več kot 2 milijona izvodih in verjame, da bo različica za Nintendo Switch še dodatno popularizirala že tako priljubljeno znanstveno-fantastično izkušnjo.

Naslednja novica:
Toshiba prenehala s proizvodnjo prenosnih računalnikov


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled