Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Google Waze, 06.08.2020

To je ena boljših navigacij za avtomobile

zaboravite-na-ugradjenu-navigaciju-u-autu-treba-vam-samo-waze_muusom.jpg
Navigacijski sistem Waze je eden izmed najboljših za voznike!

Navigacijski sistem GPS je z leti postal nepogrešljiv del našega življenja, saj nam omogoča hitro in brezskrbno potovanje po neznanih krajih. Med vsemi trenutno prevladuje navigacijski sistem Google Maps, saj ga uporablja na stotine milijonov voznikov. Še boljši pa je navigacijski sistem Waze, ki ga je pred približno sedmimi leti prevzelo podjetje Google za več kot milijardo ameriških dolarjev.

 

Navigacijski sistem Waze svojo priljubljenost dolguje ne le dejstvu, da ponuja precej dobro splošno navigacijo med vožnjo, ampak tudi nekaterim precej uporabnim funkcijam. S to navigacijo bomo namreč vedno na tekočem glede stanja na cestah. Tudi če poznate pot, nas bo Waze nemudoma obvesti o razmerah v prometu, delu na cesti, policijskih kontrolah, nesrečah in drugih dogodkih. Če so prometne razmere na naši poti neugodne, nas bo Waze preusmeril, da bomo s tem prihranili čas.

 

S pomočjo navigacijskega sistema Waze lahko pridemo hitreje do cilja, saj se s takojšnjimi spremembami poti lahko izognemo prometu in prihranimo čas. Čas prihoda vedno temelji na prometnih podatkih v živo, izberemo pa lahko tudi najcenejšo bencinsko črpalko na naši poti. S pomočjo platforme Android Auto lahko Waze uporabimo tudi na zaslonu v našem vozilu, za nameček pa lahko izbiramo med različnimi glasovi, ki nas bodo vodili med vožnjo.

 

Navigacijski sistem Waze ja na voljo tako za mobilne naprave Android kot iOS. Priljubljena programska oprema je seveda na voljo povsem brezplačno.

Naslednja novica:
Tu je novi Samsung Galaxy S20 FE!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled