Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Indiegogo PrinCube, 08.12.2019

Najmanjši žepni tiskalnik na svetu

asfasfsafasf.jpg
S tiskalnikom PrinCube lahko tiskamo na praktično vse površine.

Čeprav so elektronske storitve vedno bolj aktualne, so tiskalniki še vedno nujna računalniška oprema. Seveda pa niso vsi tiskalniki dobri za vse, zato se mora uporabnik najprej vprašati, zakaj tiskalnik dejansko potrebuje. Če pa iščemo kompakten tiskalnik za tiskanje na katero koli površino, ki je še nadvse kompakten, bo tiskalnik PrinCube zagotovo prava rešitev za nas, saj lahko tiska na papir, karton, les, plastiko, kovino in druge površine. Za nameček lahko celo tiska na neravne površine, kot je na primer skodelica ali kapa.

 

Nadvse kompakten tiskalnik PrinCube, ki tehta zgolj 160 gramov, je opremljen z napredno tehnologijo, ki je nadvse varčna pri tiskanju. Ena kartuša namreč zadošča za kar 415 listov formata A4, za nameček pa je še sila enostavna za uporabo. En gumb je namreč dovolj, da kompakten tiskalnik nastavimo ter ga pripravimo za hitro in kakovostno tiskanje. Tiskalnik PrinCube s telefonom seveda povežemo preko brezžične povezave Wi-Fi, za tiskanje pa je na voljo namenska programska oprema, ki je pričakovano nadvse enostavna za uporabo.

 

Poleg tega kompakten ročni tiskalnik PrinCube ni pretirano drag. Kupimo ga lahko za nekaj več kot preračunanih 100 evrov. Prvi kupci bodo nadvse zanimiv tiskalnik prejeli že pred koncem letošnjega leta.

Naslednja novica:
Aplikacija #OstaniZdrav kmalu na voljo


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled