Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


AnTuTu Android, 08.08.2020

Trenutno najzmogljivejši telefon Android je..

oppo-find-x2-pro-1.jpg
Pametni mobilni telefon Oppo Find X2 Pro (8GB+512GB) je trenutno najzmogljivejši telefon na trgu!

Ko se odločamo za nakup novega pametnega mobilnega telefona, so strojne specifikacije pogosto tiste, ki nas prepričajo. To še posebej drži v primeru, če pametni mobilni telefon uporabljamo za igranje mobilnih iger. Ker je večini uporabnikov pametnih mobilnih telefonov torej daleč najbolj pomembna zmogljivost, so zanesenjaki spletnega portala AnTuTu ponovno razkrili trenutno 10 najzmogljivejših pametnih mobilnih telefonov Android, ki so trenutno naprodaj.

 

Iz seznama, ki je objavljen na spletni povezavi www.antutu.com, je razvidna zmogljivost trenutno najboljših pametnih mobilnih telefonov na svetu, ki so z mobilno različico merilnega programa AnTuTu dosegli največje število točk. Največ točk je tokrat zbral nedavno predstavljeni pametni mobilni telefon Oppo Find X2 Pro (8GB+512GB), saj je skupno dosegel 604.805 točk. Na drugem mestu s 598.169 točkami najdemo pametni mobilni telefon podjetja OnePlus, in sicer model OnePlus 8 Pro (12GB+256GB). Tudi tretje mesto pa je ponovno zasedel pametni mobilni telefon podjetja Redmi, saj je modelu K30 Pro (8GB+128G) skupno uspelo zbrati 591.525 točk.

 

Spletni portal AnTuTu je seveda tudi tokrat objavil seznam desetih najboljših telefonov Android srednjega razreda, saj ti iz dneva v dan postajajo vse zmogljivejši. Na tem seznamu na prvem mestu najdemo pametni mobilni telefon Redmi K30 5G (6GB+64GB), ki je skupno zbral 315.219 točk. Na drugem mestu pa s skupno doseženimi 308.541 točkami najdemo pametni mobilni telefon Huawei Nova 7i (6GB+128GB). Tretje mesto pa je pripadlo priljubljenemu pametnemu mobilnemu telefonu Redmi Note 8 Pro(6GB+128GB), saj je skupno zbral 291.237 točk.

Naslednja novica:
Honor s prvim lastnim prenosnikom za ljubitelji iger!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled