Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Business Success d.o.o., 01.12.2019

Tretjina uspeha posameznika je odvisna od čustvene inteligence

_mg_6269.jpg
Helena Jurca, Business success

.. Podjetja za svoje naročnike nenehno iščejo najučinkovitejša orodja, ki jih podprejo pri doseganju njihovih ciljev ..

Zavzetost je neposredno povezana s stopnjo čustvene inteligence (tudi EI oziroma »emotional intelligence«), ki je bila na Svetovnem gospodarskem forumu izbrana med 10 ključnih kompetenc za prihodnost. Za podporo pri razvoju EI so v podjetju Business Success d.o.o. izbrali učinkovito mednarodno uveljavljeno orodje družbe GENOS.

 

Za pozitivno poslovno okolje in zavzete sodelavce

S programi GENOS Emotional Intelligence povečamo zavzetost zaposlenih, izboljšamo timsko sodelovanje, učinkovitost in profitabilnost, izboljšamo prodajno učinkovitost, storitve za stranke in kreiramo pozitivno poslovno okolje.

 

Njihov model čustvene inteligence povezuje 6 kompetenc: zavedanje sebe, zavedanje drugih, avtentičnost, čustveno odločanje, »self-management« in pozitiven vpliv na delovno okolje. Podpre razvoj EI v delovnem okolju (Workplace Behaviour), kar je odgovornost vsakega zaposlenega in razvoj EI za voditelje (EI for Leadership).

 

Orodje ponudi naročniku vpogled v 2 pomembni komponenti:

 

Z merjenjem klime čustvene inteligence dobi naročnik direktno povezavo med tem, kako se ljudje počutijo na delovnem mestu in njihovo zavzetostjo.

 

To je odlično izhodišče za pripravo strategije za razvoj vodij in zaposlenih. Razvoj kompetenc lahko podprejo s treningi, edutainment dogodki in z individualnimi coachingi.

Skoraj 25-letna tradicija

Podjetje Business Success d.o.o. že od leta 1995 zelo učinkovito prenaša znanje s področij komunikacije, vodenja, medosebnih odnosov in prodaje v delovne sredine. Dolgoletna tradicija, nenehno izpopolnjevanje in prilagodljivost so vrednote, ki jih njihovi naročniki cenijo.

Zakaj bi izbrali ravno njih?

 

V študiji, objavljeni v Journal of Vocation Behavior, so profesor menedžmenta na Farmer School of Business Joseph C. Rode in njegovi soavtorji ugotovili, da je čustvena inteligenca povezana z višjimi plačami in večjim zadovoljstvom na delovnem mestu.

 

»Razumevanje svojih čustev, njihovo obvladovanje in razumevanje drugih ljudi je lahko najpomembnejša prednost pri delu z drugimi.«

Eric Lupton, izvršni direktor Life Saver Pool Fence

 Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled