Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Apple Watch Series 5, 11.09.2019

Tu je nova pametna ročna ura Apple Watch Series 5!

predstavljeni-su-iphone-11-i-iphone-11-pro-novi-ipad-i-apple-watch_g299uh.jpg
Nova Applova pametna ročna ura Watch Series 5 prinaša le nekaj manjših izboljšav.

Čeprav povpraševanje po pametni ročni uri Apple Watch vztrajno pada, je njihova skupna prodaja še vedno zdaleč pred vso konkurenco. Ta trend pa si se lahko kmalu obrnil v prid podjetja Apple, saj je to v okviru nedavnega dogodka predstavilo novo generacijo pametnih ročnih ur Watch. Tu gre za pametno ročno uro Apple Watch Series 5, ki se od predhodnika razlikuje predvsem po zaslonu.

 

Pametna ročna ura Apple Watch Series 5 je opremljena s kakovostnejšim zaslonom, ki temelji na tehnologiji LTPO in ima frekvenco osveževanja en kiloherc. To v praksi pomeni, da je novi zaslon precej bolj varčen z električno energijo. Pri podjetju Apple celo trdijo, da bomo lahko s pomočjo novega zaslona njihovo pametno ročno uro brez polnjenja uporabljali cel dan.

 

Nova Applova pametna ročna ura Watch Series 5 prinaša še izboljšane navigacijske možnosti ter namensko funkcijo za vzpostavitev klica v sili kjerkoli na svetu. Tu je ceno na voljo nov model iz titana v dveh barvnih odtenkih in celo model s keramičnim ohišjem. Za vstopno različico novosti bo v Združenih državah Amerike treba odšteti preračunanih 361 evrov, naročilo pa je mogoče oddati že sedaj. Pri tem velja še meniti, da se je z uradnim pričetkom prodaje nove pametne ročne ure močno znižala maloprodajna cena modela Watch Series 3. Že nekoliko zastarela a še vedno uporabna Applova pametna ročna ura je namreč na voljo že za preračunanih 180 evrov, kar je nadvse ugodno.

Naslednja novica:
Se podjetje Huawei spogleduje za operacijskim sistemom Android AOSP?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled