Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


NASA Eau de Space, 29.06.2020

Tu je prva dišava z vonjem po vesolju!

kreiran-parfem-s-mirisom-svemira_yrvhig.jpg
Maloprodajna cena dišave z vojnem po vesolju je postavljena na zgolj preračunanih 25,8 evrov.

Vas je kdaj zanimalo, kakšen je vonj, ki pričaka astronavte v vesolju? Odgovor na to vprašanje pa ponuja najnovejša dišava Eau de Space, ki so jo razvili strokovnjaki ameriške vesoljske agencije NASA. Novost je trenutno na voljo v predprodaji na spletnem portalu Kickstarter, in sicer na spletni povezavi https://www.kickstarter.com/projects/eaudespace/what-does-outer-space-smell-like-nasa-designed-fragrance in ni pretirano draga. Maloprodajna cena dišave z vojnem po vesolju je namreč postavljena na zgolj preračunanih 25,8 evrov.

 

Dišavo z vonjem po vesolju je pripravil kemik Steve Pearce, ki je tudi lastnik podjetja Omega Ingredients, ki je osredotočeno na proizvodnjo naravnih okusov v industriji hrane in pijač. Razvoj nadvse zanimive dišave ni bil enostaven, saj so znanstveniki za ta namen potrebovali skoraj štiri leta. Čeprav je vonj vesolja specifičen, in ga je težko opisati, naj bi ta dišal kot mešanica vojna smodnika, zažganega zrezka, malin in ruma.

 

Kot že omenjeno lahko novo dišavo kupite v predprodaji na spletnem portalu Kickstarter, in sicer na TEJ POVEZAVI in sicer za zgolj preračunanih 25,8 evrov. Kmalu pa naj bi bila naprodaj še ena dišava, in sicer z vonjem po Luni. Novost bo naprodaj s tržno oznako Smell of the Moon, ta pa naj bi bila nared za prodajo v naslednjih nekaj mesecih.

Naslednja novica:
Trenutno najzmogljivejši telefon Android je..


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled