Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Samsung, 15.04.2019

Tu je rešitev za hitrejšo prijavo na telefonih Galaxy S10

samsung-nadogradnjom-softvera-ubrzao-citac-otisaka-prstiju-na-s10_eir5r0.jpg
Prijava v pametni mobilni telefon Galaxy S10 bo po namestitvi posodobitve precej hitrejša.

Pametni mobilni telefoni družine Galaxy S10 podjetja Samsung so rezultat 10-letnega ustvarjanja izjemnih mobilnih dosežkov in nedvomno predstavljajo naslednjo generacijo mobilnih inovacij. Uporabniki so bili še posebej navdušeni nad bralnikom prstnih odtisov, ki je vgrajen neposredno pod steklo zaslona in je zato vedno na dosegu prstov. Navdušenje uporabnikov pa na žalost ni trajalo dolgo, saj je bil omenjeni način prijave precej počasnejši od običajnih bralnikov prstnih odtisov, kar je bilo še posebej moteče za tiste, ki so v kratkem času večkrat odklenili telefon.

 

Na srečo so inženirji podjetja Samsung nezadovoljnim uporabnikom pametnih mobilnih telefonov Galaxy S10 prisluhnili, saj so znatno pospešili prijavo z uporabo bralnika prstnih odtisov pod zaslonom. To so dosegli s posodobitvijo za mobilni operacijski sistem Android velikosti le 6,9 megabajtov, ki je že na voljo za prenos. Nadgradnja za aplikacijo Fingerprints pa seveda ni na voljo preko spletnega portala Google Play, ampak preko spletne trgovine Galaxy.

 

Uporabniki pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy S10 bodo kmalu deležni še ene izboljšave, in sicer aplikacije za zajem fotografij. Ta bo namreč dobila možnost nočnega načina in naprednega algoritma za obdelavo fotografij. Posodobitev bo za vse uporabnike pametnih mobilnih telefonov Galaxy S10 podjetja Samsung po vsej verjetnosti na voljo še pred koncem aprila.

Naslednja novica:
Pomembna posodobitev za lastnike telefonov Samsung Galaxy S9


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled