Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Apple MacBook Air, 13.03.2018

Tu so novi podatki o najboljšem prenosniku MacBook Air doslej!

25046-33398-22757-27908-2017-macbook-air-l-l.jpg
Kompaktni prenosnik MacBook Air naj bi kmalu bil deležen konkretne prenove.

Priznani analitik Ming-Chi Kuo iz analitskega podjetja KGI Securities je nedavno napovedal, da se podjetje Apple vendarle ni dokončno odpovedal prenosnikom MacBook Air. Ravno nasprotno, saj lahko pričakujemo nadgradnjo, in sicer v drugem četrtletju letošnjega leta. Zaradi tega ne preseneča, da so nedavno na splet pricurljale nove informacije o enem najboljših kompaktnih prenosnikov na svetu.

Kot vse kaže bo eden največjih adutov novega kompaktnega prenosnega računalnika Apple MacBook Air zaslon, saj naj bi na ponujal ločljivost kar 2.560 x 1.600 medtem ko ločljivost zdajšnjega znaša »zgolj« 1.440 x 900. To pomeni, da bodo prenosniki Apple z zaslonom Retina postali dostopnejši. Novi prenosnik bosta proizvajali podjetji Quanta in Foxconn, pri čemer bo prvo zadolženo za 70 odstotkov naročil, drugo pa za okoli 30 odstotkov. Podjetje Apple naj bi samo za leto 2018 planiralo proizvesti kar šest milijonov novih prenosnikov MacBook Air, čeprav je šest milijonov bolj realna ocena.

Prenova kompaktnih prenosnikov Apple MacBook Air je bila roko na srce nujno potrebna. Ti so namreč zadnjo večjo prenovo doživeli leta 2017. Pri tej »prenovi« so kompaktni prenosniki dobili nekoliko hitrejši procesor, osem gigabajtov sistemskega pomnilnika in nekaj manjših izboljšav.

Naslednja novica:
Razvijalec programske opreme - svetovalec (m/ž)


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled