Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Aplikacije, 15.06.2019

Turistična zveza Slovenije z uporabno aplikacijo

sloveniatravelguide2.jpg

Turistična zveza Slovenije je zasnovala mobilno aplikacijo Slovenia travel guide za domače in tuje obiskovalce z namenom približanja znamenitosti in lepot Slovenije čim večjemu krogu ljudi.

 

Aplikacija bo uporabljala geolokacijo uporabnika in na mobilnih napravah prikazovala interesne točke, ki so v njegovi bližini. Vsebovala bo številne interesne točke, od naravnih in kulturnih znamenitosti, hotelov, gastronomije, športnih aktivnosti in dogodkov, ki se odvijajo v okolici do prometnih informacij. Uporabnik bo tako lahko med samim sprehodom pregledal, kaj je zanimivega v bližini in uporabil navigacijsko vodenje do izbrane točke kar znotraj aplikacije. Uporabnik si bo izbrane točke lahko dodal tudi na seznam priljubljenih, jih obiskal kdaj drugič ali celo večkrat.

 

Na ta način bo TZS še bolj intenzivno promovirala znane in manj znane znamenitosti, kraje in dogodke. TZS želi, da bi bila mobilna aplikacija dostopna čim širšemu krogu ljudi, zato bo za uporabnike brezplačna. Posamezne funkcionalnosti bodo plačljive, a le za ponudnike storitev.


Poleg mobilne aplikacije TZS načrtuje še druge aktivnosti na področju spleta, z namenom zagotavljanja dodatnih storitev in ugodnosti za domače in tuje obiskovalce. Sledi prenova spletnih strani Turistične zveze Slovenije, kjer bovečji poudarek na informacijah, ki so relevantne za obiskovalce strani.

 

Kasneje bodo na stran dodali še konfigurator izletov. To bo vodič po izletih, kjer si bo uporabnik v nekaj preprostih korakih lahko sestavil izlet po želji.

Naslednja novica:
Novo globalno združenje za pomoč žrtvam programske opreme za zalezovanje


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled