Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Troia, 08.10.2019

Učinkovito upravljanje sredstev kot odgovor na gospodarsko krizo

vabilo-troia-mailing-okt2019002.jpg

22.10. bo v hotelu Planja na Rogli potekal dogodek v organizaciji podjetja Troia iz Slovenj Gradca. Dogodek bo temeljil na predstavitvi informacijskih rešitev za optimizacijo stroškov s poudarkom na učinkovitih rešitvah za upravljanje sredstev v podjetjih.

Potekal bo od 9.00 do 13.00 in bo razdeljen bo na dva dela. Prvi del bodo prezentacije različnih predavateljev, med drugim bo keynote govor prevzel Direktor skupine za upravljanje s sredstvi za Skandinavski trg iz UMS Grupe – Diego Klappenbach.

Rdeča nit prezentacij bodo učinkovite rešitve v odgovor gospodarski krizi, ki jih bodo izvedli tako zunanji predavatelji, kot strokovnjaki iz podjetja Troia.

Drugi del bo sestavljen iz praktičnih prikazov sistemskih rešitev, med katerimi bo tudi Platforma obogatene resničnosti T-SENSE AR Platform, kjer bodo udeleženci lahko sami preizkusili pametna očala obogatene resničnosti in spoznali prednosti uvedbe le-te v podjetje.

 

Podjetje Troia d.o.o., z več kot 20 let izkušenj na področju upravljanja sredstev v Sloveniji in Evropi, ponuja obsežno znanje na področju planiranja, administracije, svetovanja in implementacij informacijskih storitev.  Izbira in deluje s storitvami, ki zadovoljijo potrebe posameznega podjetja in mu pomagajo rasti in se razvijati. Podjetje je poleg projektov v Sloveniji prisotno tudi na JV Evropi, baltskih državah in Bližnjem vzhodu.

Dogodek, ki se bo odvijal 22.10. na Rogli, ima omejeno število mest, prijave so možne na mail: sara.lampret@troia.si do 16.10.2019.

Naslednja novica:
Napredno omrežje 5G vendarle tudi za poceni naprave!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled