Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


EPSON EB-1795F , 14.02.2018

Ultra mobilni poslovni projektor EPSON EB-1795F

epsoneb-1795f.jpg

Ta ultra mobilni projektor je popolna izbira za osebe, ki so neprestano na poti in imajo redne predstavitve v prostorih strank. Ponuja zmagovalno kombinacijo ultra tanke oblike in lahke zasnove, izjemne kakovosti slike ter naprednih funkcij. S tradicionalno žično in vgrajeno brezžično povezljivostjo, preprosto ter hitro namestitvijo in številnimi naprednimi funkcijami je projektor idealno orodje za dodelane predstavitve.


Prava prenosnost

Z ultra tanko in lahko zasnovo je ta projektor popolna izbira za osebe, ki so na poti. Priložena je torbica za prenašanje, projektor pa lahko preprosto pospravite tudi v običajno torbo za prenosni računalnik.

Preprosta nastavitev

Funkciji za samodejni navpični in vodoravni trapezni popravek ter "Screen Fit" omogočata, da projektor preprosto namestite praktično kjerkoli. Kratko projekcijsko razmerje omogoča, da projektor projicira veliko sliko s kratke razdalje, tako da lahko vsi udeleženci predstavitve sedijo za projektorjem, saj sprednji izpuh odvaja toploto stran od njih. Funkcija "Auto Power On" vklopi projektor, ko zazna vhodni signal, s funkcijo NFC pa lahko projektor preprosto povežete z mobilnimi napravami prek vgrajene brezžične povezave.

Povezljivost in prilagodljivost

Projektor EB-1795F standardno vključuje možnost brezžične povezave, ki vam omogoča večjo svobodo in prilagodljivost. Funkcija NFC omogoča enostavno povezovanje projektorja s pametnim telefonom ali tablično napravo s sistemom Android, kot tudi brezžično projiciranje prek aplikacije iProjection. S podporo za MHL je mogoče enostavno prikazati visokokakovostno video in avdio vsebino iz mobilnih naprav, medtem ko te istočasno polnite.

Naslednja novica:
iPhone v letu 2019: govorice o 14MP zadnji in 10 MP sprednji kameri


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled