Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


eBay , 14.03.2019

Univerzalen prostoročni zvočnik za naš pametni mobilni telefon za super nizko ceno!

2_s-l16001.jpg
Univerzalen prostoročni zvočnik za naš pametni mobilni telefon lahko kupimo že za zgolj preračunanih šest evrov.

Vsi se bolj ali manj zavedamo, da je uporaba mobilnih telefonov med vožnjo, v kolikor ne gre za prostoročno telefoniranje, zelo nevarno početje. Žal je tudi nekaj takih, ki se na to požvižgajo. S pojavom mobilnih aplikacij za pametne telefone je postalo vse skupaj še slabše, saj vse več mladih kar med vožnjo pregleduje in posodablja svoje statuse in to kljub temu, da se takšna dejanja pogosto končajo zelo tragično (invalidnost ali smrt).

 

Na srečo lahko na spletnem portalu eBay kupimo univerzalen prostoročni zvočnik za naš pametni mobilni telefon, ki zelo poceni (https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=254143513063). Priročna naprava omogoča prostoročno uporabo pametnega mobilnega telefona med vožnjo, je zelo kompaktna, jo lahko pritrdimo na poljubno mesto in zagotavlja odlično kakovost pogovora. Naprava je seveda opremljena še z lastnim mikrofonom, zvočniki, baterijo in tehnologijo Bluetooth za povezavo z našim pametnim mobilnim telefonom.

 

Univerzalen prostoročni zvočnik za naš pametni obilni telefon je na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=254143513063 lahko naš že za zgolj 6,80 ameriških dolarjev oziroma preračunanih šest evrov. To pa se splača!

Naslednja novica:
Spoznajte trike, s katerimi boste polepšali svoje fotografije


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled