Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


, 03.12.2019

Uspešne poslovne zgodbe se pišejo v povezovalnem okolju

rciktcenter-fotomorgana12.jpg
Tehnološki park Kranj ponuja poslovne prostore srednjim in malim podjetjem.

Ni naključje, da se vse več uspešnih podjetniških zgodb, ustvarja v kreativnem in povezovalnem delovnem okolju. Tehnološki park Kranj (RC IKT) je največje podjetniško in inovativno okolje v Gorenjski regiji, ki danes združuje več kot 40 podjetij.

Kranjski RC IKT združuje najboljša tehnološka podjetja. »Poleg odlične lokacije v neposredni bližini avtoceste, železnice in letališča Brnik, omogočamo podjetjem povezovanje, gradnjo partnerskih ekosistemov in sodelovanje z najboljšimi tehnološkimi podjetji v IKT branži,« poudarja direktor RC IKT-ja, dr. Roman Kužnar.

Sodobna in dostopna lokacija za mala in srednja podjetja
Tehnološki park Kranj ponuja poslovne prostore srednjim in malim podjetjem. Prostore lahko prilagodijo posameznemu podjetju, na voljo je tudi vsa IKT infrastruktura in aplikativna oprema. Podjetjem na svoji lokaciji ponujajo več opremljenih predavalnic in sejnih sob, v neposredni bližini so restavracije in bari ter otroški vrtec in vadbeni center. Veliko prednost predstavljajo parkirna mesta in hitra polnilnica za električna vozila, s katero spodbujajo e-mobilnost.

OGLEJTE SI VIDEO NA POVEZAVI.

Zakaj izbrati sodobno lokacijo? »Naše podjetje si je za svojo dejavnost izbralo to lokacijo zato, ker si želimo biti obkroženi s podobnimi podjetji in podobno mislečimi posamezniki,« je pojasnil direktor uspešnega tehnološkega podjetja 3fs, ki deluje v Tehnološkem parku Kranj, Andraž Logar.

Naslednja novica:
Letos bo Amazon Prime Day najverjetneje septembra


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled