Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Evidenca delovnega časa eTM!, 11.02.2019

Uvedba evidence delovnega časa?

2_etm.jpg

Uvesti evidenco delovnega časa je pogosto vprašanje, ki si ga zastavljajo vodstva v podjetjih in drugih ustanovah. Ali zaposleni kot vodstvo želijo evidenco delovnega časa? Odgovor je pritrdilen v primeru, da se uporablja sistem, ki omogoča fleksibilnost in prilagoditev na sistem dela. Ne glede na dejstvo, da je evidenca delovnega časa na začetku nezaželena, se v praksi izkaže, da jo kasneje zaposleni z odobritvijo sprejemajo. Seveda je vse odvisno od sistema, ki se uporablja ter od pravil, ki so postavljena.

Nobeno podjetje pri tem ni izjema, in tudi pravila, ki v podjetjih veljajo, se lahko uspešno in enostavno prenesejo v sistem evidence in spremljanja delovnega časa. V primeru, da pa je sistem povezan še z potnimi nalogi in dovolilnicami, pa predstavlja zaokrožen učinkovit sistem, ki ima številne prednosti. Za elektronske najave odsotnosti in službena potovanja je potreben samo en klik. Elektronsko podpisovanje pa prispeva k ekološki osveščenosti. Zadnja najbolj »zaželena« novost je elektronsko arhiviranje mesečnih podatkov in evidenc.

Več kot 10-letne izkušnje z sistemom eTM v različnih podjetjih, šolstvu, zdravstvu in javni upravi kažejo pozitiven odziv. Posebej za sistem šol, kjer se delovni čas deli na obvezno prisotnost in obšolske dejavnosti. Dejstvo, da vse storitve tečejo v oblaku, predstavlja številne prednosti.  Izbirate lahko med različnimi načini registracije:

Prijavno konzolo je možno kombinirat tudi z kontrolo dostopa. Vsi našteti sistemi se lahko med sabo kombinirajo, odvisno ciljev in potreb.  Pomemben cilj vsakega sistema evidentiranja delovnega časa je prenos podatkov v sistem obračuna osebnih dohodkov. Trenutno sistem podpira večino najpogosteje uporabljenih ERP sistemov.  

Tako zaokrožen sistem daje pritrdilen odgovor na zastavljeno vprašanje ali je evidenca delovnega časa smiselna.

 

Več o informacij na spletni strani  www.e-tm.si ali  (02 3000 360).

Naslednja novica:
Kaj dejansko prinaša nova Nokia 2.2?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled