Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Kaspersky Security for Microsoft Office 365, 16.02.2018

Zagotovite podjetju varen prehod na e-pošto v oblaku

vladimir_zapolyansky_1.jpg

Mala in srednje velika podjetja se čedalje bolj poslužujejo storitev v oblaku. Za večino je prvi korak vzpostavitev elektronske pošte v oblaku. Nova varnostna rešitev 'Kaspersky Security for Microsoft Office 365' na to področje prinaša naslednjo generacijo tehnologij za odkrivanje groženj. Kot razlaga Vladimir Zapolyansky, vodja poslovanja za mala in srednje velika podjetja v družbi Kaspersky Lab, sistemi strojnega učenja in storitve obveščanja o grožnjah v oblaku v realnem času omogočajo večjo zaščito pri uporabi storitve 'Exchange Online' v pisarniškem paketu Microsoft Office 365.

Pošiljanje in prejemanje elektronske pošte je del vsakodnevne poslovne rutine. Zato ni nenavadno, da so spletni kriminalci zainteresirani za iskanje novih načinov izkoriščanja elektronske pošte za doseg lastnih zlonamernih ciljev. Kot rešitev za varnostne izzive ter v pomoč malim in srednje velikim podjetjem pri zaščiti njihovih sistemov za elektronsko pošto na območju poslovnih prostorov družba Kaspersky Lab ponuja zaščito za strežnike in prehode za elektronsko pošto 'Kaspersky Security for Microsoft Office 365'.

 

Katere so glavne prednosti varnostne rešitve 'Kaspersky Security for Microsoft Office 365'?

"Varnostna rešitev družbe Kaspersky Lab gostuje v oblaku, kar omogoča priročno in fleksibilno upravljanje elektronske pošte in varnosti. Tako malim in srednje velikim podjetjem prinaša številne koristi, denimo preprosto nastavitev in integracijo s storitvijo 'Exchange Online', nadzorno ploščo s pregledom podatkov o odkritih grožnjah ter možnost nastavitve varnostne kopije elektronskih sporočil in obnovo izbrisanih."

 

Kako ta varnostna rešitev deluje?

"Skupaj z že vgrajeno zaščito Microsofta nova kombinirana varnostna rešitev uporabnikom zagotavlja okrepljeno zaščito pred izsiljevalskimi virusi, zlonamernimi priponkami, nezaželeno elektronsko pošto, spletnim ribarjenjem, vključno z napadi, ki zlorabljajo identiteto nadrejenih in nepoznanimi grožnjami. Varnostna rešitev omogoča  preprečevanje spletnega ribarjenja, odkrivanje groženj s pomočjo strojnega učenja, zagon programov v izoliranem okolju, filtriranje priponk in dostop do globalne platforme za obveščanje o grožnjah družbe Kaspersky Lab. Vse funkcije so v skladu s konceptom HuMachine©, ki združuje strokovno znanje, masovne podatke o varnostnih grožnjah in strojno učenje za zaščito pred grožnjami, s katerimi se lahko soočijo podjetja."

 

Ali ima Kaspersky Lab dostop do elektronske pošte in podatkov o uporabnikih?

"Družba Kaspersky Lab ne shranjuje nobenih elektronski sporočil ali podatkov o uporabnikih. Elektronska sporočila le obravnavamo in ustvarimo začasno kopijo, ki je po postopku nemudoma izbrisana."

 

Za koga je najbolj primerna ta nova varnostna rešitev?

"Naša varnostna rešitev je popolna tako za mala in srednje velika podjetja kot tudi za upravljavce informacijske tehnologijo za naročnike. Upravlja se namreč iz ene administrativne konzole v oblaku, tako lahko uporabniki z večkratnim zakupom preprosto upravljajo z varnostjo različnih naročnikov. Rešitev omogoča tudi podporo več računov za različne administratorje, kar pomeni, da lahko tako upravljalec informacijske tehnologije kot podjetje dostopa do upravljalne konzole, daljinskega spremljanja in naročnin na dogodke."

 

'Kaspersky Security for Microsoft Office 365' je dostopen po vsem svetu prek spleta in pri partnerjih podjetja. Več informacij o varnostni rešitvi in možnosti tridnevnega brezplačnega testiranja je dostopnih na povezavi cloud.kaspersky.com. Uporabniki lahko od 8. februarja 2018 naročijo 'Kaspersky Security for Microsoft Office 365' tudi pri partnerjih družbe Kaspersky Lab.

Naslednja novica:
Lexmark ostaja vodilni ponudnik upravljanih storitev tiskanja in dokumentnih storitev


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled