Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, 13.05.2020

Vrača se Tony Hawk's Pro Skater

thps.jpg
Prva igra v seriji Pro Skater je izšla že leta 1999.

Pet let mineva, odkar so oboževalci virtualnega rolkanja nazadnje videli ime Tony Hawk med ponudbo svežih naslovov, čeprav si mnogi želijo, da igre Pro Skater 5 sploh nikoli ne bi bilo. Activisionov poskus oživitve nekoč izjemno priljubljene franšize so namreč raztrgali tako kritiki kot dolgoletni privrženci, a zdaj imajo dober razlog za veselje, saj se ikonična serija že letos vrača na osebne računalnike in konzole.


Potem ko je na svoj rojstni dan legendarni ameriški rolkar preko družbenih omrežij razkril naslovnico in nekaj podrobnosti o igri, je kmalu zatem sledila še uradna potrditev s strani založniške hiše Activision. Gre za koreniti predelavi prvih dveh iger, ki prinašata stopnje, trike, rolkarje in skladbe iz izvirnikov, obenem pa dodajata nekaj novosti. Poleg enoigralstva bo prisotno tudi večigralstvo preko spleta ter v načinu "split-screen" na enem sistemu, manjkala pa ne bo niti možnost izdelave lastnih rolkarskih parkov.


Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, kot paket nosi naslov, prihaja na PC (v Epic Store), PlayStation 4, in Xbox One 4. septembra. Za modernizacijo pa bo poskrbel studio Vicarious Visions, ki se je med drugim podpisal pod toplo sprejete predelave začetnih treh iger Crash Bandicoot.

Naslednja novica:
Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled