Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Windows XP 2018 Edition, 17.05.2018

Windows XP za leto 2018

xp-2018-1-1200x669.jpg
Windows XP 2018 Edition izgleda naravnost fantastično!

Podjetje Microsoft je aprila leta 2014 ukinilo vsakršno obliko podpore za operacijski sistem Windows XP, ki je bil med nami prisoten več kot desetletje. To pomeni, da zanj že dalj časa ni več na voljo niti najnujnejših varnostnih popravkov, njegovi uporabniki pa so prepuščeni milosti in nemilosti spletnih kriminalcev. Kljub temu je operacijski sistem Windows XP med računalniškimi zanesenjaki še vedno deležen veliko občudovanja, kar je »pokazal« YouTube uporabnik s psevdonimom Avdan, saj je na priljubljenem portalu objavil videoposnetek, ki prikazuje, kako bi vizualno izgledal operacijski sistem Windows XP za leto 2018.

Videoposnetek prikazuje operacijski sistem Windows XP 2018 Edition, ki ga odlikuje moderen grafični vmesnik z zanimivimi animacijami in grafičnimi elementi. Kljub temu je grafična kombinacija povsem identična tisti, ki jo poznamo iz zastarelih Oken XP. Pri novejši različici seveda najdemo še digitalno asistentko Cortala in druge danes nepogrešljive aplikacije, kot so odjemalec elektroske pošte in urejevalnik datotek. Videoposnetek sodobnega operacijskega sistema Windows XP 2018 Edition je na voljo na spletni povezavi https://youtu.be/9ULDCUvgkSQ.

Pri tem seveda velja omeniti, da Windows XP 2018 Edition ni resničen operacijski sistem, ki bi ga bilo mogoče namestiti in uporabljati. Tu namreč gre zgolj za koncept, ki pa je doslej navdušil že marsikaterega uporabnika osebnih računalnikov, ki je uporabljal sistem Windows XP.

Naslednja novica:
Apple Irski v prvem plačilu nakazal 1,5 milijard evrov


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled