Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


X1 Titanium Yoga, 13.01.2021

X1 Titanium Yoga dopolnjuje družino poslovnih prenosnikov X1

01_thinkpad_x12_hero_front_facing_jd.jpg

Lenovo z navdušenjem predstavlja najtanjši prenosnik ThinkPad vseh časov, ThinkPad X1 Titanium Yoga. Izdelan iz titanija je prenosnik debel nekaj več kot 11 mm in opremljen s čudovitim 13,5-palčnim in varčnim zaslonom s tehnologijo Dolby Vision® HDR in razmerjem stranic 3 : 2 ter zvočniškim sistemom Dolby Atmos®. Povsem prenovljena sta tudi prenosnika ThinkPad X1 Carbon 9. generacije in X1 Yoga 6. generacije, ki prinašata temeljito prenovljeno uporabniško izkušnjo in nove zaslone z razmerjem stranic 16 : 10 ter zmanjšano količino modre svetlobe, v gumb za vklop integriran bralnik kartic in podporo za senzor za prisotnost uporabnika ComputerVision Experiences (CVx), ki omogoča še naprednejše varovanje in enostavnost uporabe.

Prenosnika X1 Carbon and X1 Yoga prav tako premoreta tehnologijo Dolby Vision in zvočniški sistem Dolby Atmos, hkrati pa sta prva prenosnika na svetu s podporo tehnologiji Dolby Voice, ki zagotavlja premijsko konferenčno izkušnjo, ki da uporabniku bolj naraven občutek, zmanjša utrujenost ob spremljanju video konferenc in zagotavlja bolj produktivne sestanke.

Poleg tega Lenovo predstavlja povsem nov hibridni računalnik ThinkPad X12 Detachable, ki je kombinacija visoko zmogljivega prenosnika in premore praktičnost 12,3-palčne tablice. Zaslon naprave, ki podpira tudi vnos preko peres Lenovo Precision Pen ali Lenovo Digital Pen, ščiti steklo Corning® Gorilla Glass, uporabniku pa je na voljo tudi osvetljena tipkovnica, ki še olajša interakcijo z napravo. Za povsem nove uporabniške izkušnje poskrbijo inteligentne postaje ThinkPad Thunderbolt™ 4 in USB-C Universal and Smart Dock. Zasnovani so z namenom, da odpravijo ozka grla pri upravljanju naprav in prinašajo razširjen nabor scenarijev uporabe, saj podpirajo delo od koderkoli, omogočajo tiho zaznavanje uporabnika, prenos in namestitev posodobitev vdelane programske opreme. Pametne postaje, ki jih poganja Microsoft Azure Sphere, še izboljšajo funkcionalnost z zagotavljanjem oddaljenih možnosti za posodobitve, upravljanje naprav in spremljanje stanja vmesnikov, ne da bi pri tem motile produktivnost končnega uporabnika.

Zaposleni, ki delajo na daljavo, potrebujejo učinkovita orodja

Preteklih devet mesecev je poudarilo kritično naravo učinkovitih orodij za sodelovanje, saj je večina od nas delala na daljavo. Nedavna raziskava podjetij Lenovo in Intel, ugotavlja, da 50 odstotkov zaposlenih meni, da so njihove osebne računalniške naprave zastarele, in bi raje, da se podjetja osredotočijo na temeljne vsakodnevne tehnološke izkušnje. Direktorji informatike nameravajo v naslednjih dveh letih skoraj podvojiti naložbe v pobude za boljše izkušnje zaposlenih, da bi spodbudili večjo produktivnost, organizacijsko agilnost in zadovoljstvo strank. Cilj podjetja Lenovo v letu 2021 je ponuditi rešitve za delovna mesta za zaposlene, ki delajo na daljavo, in jim omogočiti bolj prilagodljivo sodelovanje. Naložbe v tehnologije in naprave, pametno sodelovanje, optimizirano vizualno izkušnjo in dragocene možnosti povezovanja lahko bistveno vplivajo na produktivnost in učinkovitost na kateremkoli delovnem mestu. Družina izdelkov ThinkPad prinaša poudarke omogočanju komunikacije, ohranjanja stikov, ne glede na to, kje je uporabnik, optimizaciji sistemskih funkcij za najboljšo konferenčno izkušnjo, povečanju varnosti uporabnikov in lažje delo oddelkov IT in uvajanju tehnologije, ki izboljšuje dobro počutje uporabnikov.

Cene in dobavljivost

Naslednja novica:
Bo programer zaradi pozabljivosti ob 240 milijonov dolarjev?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled