Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Xiaomi , 12.01.2018

Xiaomi Robotski sesalnik Roborock 2. generacija

xiaomi-vacuum-cleaner-2nd-1.jpg

Čiščenje je doseglo novo stopnjo učinkovitosti. Robotski sesalnik Xiaomi Roborock 2 je hibridski posebnež, saj omogoča sesanje, hkrati pa lahko uporabite kot pomivalca tal. Dodatna prednost Robotskega sesalnika Xiaomi Roborock je velika baterija, ki zagotavlja, kar do 2.5 ure čiščenja oziroma kar do 250 m2.


Čiščenje tal ni bilo nikoli tako enostavno!

Robotski sesalnik Xiaomi MiJia Robot 2 je opremljen z inteligentnim intuitivnim sistemom, ki poveča učinkovitost in hitrost sesanja površin v vašem stanovanju. Opremljen je z laserjem (LDS), ki vidi v vse smeri (360 stopinj), skupaj s posebnim algoritmom SLAM pa naredi izračun najučinkovitejšega sesanja tal. Na dnu ima posebno krtačo V oblike, ki doseže 1350 obratov na minuto. Skupaj s stransko krtačo in Nidec motorjem zagotavljajo vrhunsko sesalno moč do 2000 Pa. Glavna krtača se avtomatsko prilagaja višini tal, in s tem omogoča odlično čiščenje trdovratne umazanije tudi na neravnih podlagah.

Pametna aplikacija Mi Home

S pametno aplikacijo Mi Home postane upravljanje vašega robota še enostavnejše. V aplikaciji se vam bo izrisal tloris vašega doma, vi pa boste preko nje označili del, ki želite, da ga robot posesa.  Robot se bo samodejno zagnal odšel na želeno mesto ter opravil svoje delo. Preko aplikacije lahko narišete tudi virtualni zid, ki ga robot ne bo prešel. Nič več dodatnih stroškov in dela z dodatnimi zidovi.

Pomivanje tal

Robotski sesalnik Xiaomi MiJia Robot 2 omogoča tudi pomivanje tal. Poseben bioničen sistem za brisanje tal zagotavlja učinkovito doziranje vode, ki se prekini takoj, ko se robot ugasne. V načinu pomivanja tal lahko rabot deluje do 60 min. Z 1 korakom prelevite vaš sesalnik v pomivalec tal, saj posodico za vodo vstavite s strani, tako da robota ni potrebno obračati.


Že pri vašem najbližjem trgovcu:

mimovrste.com

Big Bang

EnaA.com

Ideo.si 

Naslednja novica:
Tukaj je Google One


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled