Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


GOAP, 11.10.2018

Z delavnicami do odkrivanja mladih talentov

dscf4020.jpg
Podjetje GOAP vsako sredo med 15. in 17. uro nudi odprta vrata vsem tehnološkim navdušencem.

Sodelovanje gospodarstva in izobraževalnih institucij v Sloveniji je podhranjena zadeva. Temu je priča tudi visoka udeležba na otvoritvi Qubino Playrooma v podjetju GOAP d.o.o. v novi Gorici, in na katerega so bili vabljeni strokovnjaki, medijski predstavniki in ne nazadnje ravnatelji okoliških osnovnih šol, ki so navdušeno sprejeli pobudo povezovanja podjetnikov z izobraževalnimi institucijami.

 

Osrednji namen dogodka je bilo predstaviti in navdušiti vse udeležence glede nadaljnjih aktivnosti, ki bodo potekale tako v prostorih podjetja GOAP, kot tudi v prostorih osnovnih šol - vse z namenom nudenja brezplačnega izobraževanja vsem mladim nadobudnim učencem, ki kažejo interes do tehnologije in inovacij.

 

Poleg tega, da je dogodek dosegel svoj namen ter privabil iskrice v oči, so dali vsi navzoči jasno vedeti, da je prenos praktičnega znanja skozi igro in druženje neizmerna dodana vrednost za mlade in družbo nasploh.

 

Spoznavanje "odraslih" vsebin skozi igro

 

Podjetje GOAP vsako sredo med 15. in 17. uro nudi odprta vrata vsem tehnološkim navdušencem. Več kot očitno pa v svojo dejavnost vključuje tudi sodelovanje z mladimi posamezniki, ki želijo svoje interese in želje popeljati na višjo raven ter osvojiti znanje, ki ga sicer vsaj v praksi še nekaj časa ne bi. Cilj tega je, da se lastne želje pretakajo v pristne interese in nadaljnje aktivnosti, ki bodo v fazi odločanja glede poklica otroke popeljale na pravo pot. Spoznavanje inovacij, njihov proces razvoja, iskanje zamisli za nove tehnološke rešitve, spoznavanje osnov marketinga skozi igro, so le nekatere od vsebin, ki jih bodo učenci spoznavali. Tako bo nevihta možganov še kako burna, otroci pa bodo v krogih radovednih sovrstnikov razvijali nove miselne procese ter se na zanimiv način spoznavali v inovativnem okolju.

Naslednja novica:
Turistična zveza Slovenije z uporabno aplikacijo


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled