Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Big Bang, 12.09.2017

Z igranjem igre do novega prenosnika Omen by HP

bigbang3.jpg

Big Bang in HP sta združila moči in pripravila nagradni gaming turnir ODIGRAJ 2016 FIA WRC IN OSVOJI OMEN by HP. Turnir je potekal v trgovini Big Bang Mega BTC v ljubljanskem BTC-ju od 4. do 9. septembra. Igra 2016 FIA World Rally Championship je najhitrejšemu prinesla novi prenosnik Omen by HP. 


Gaming turnir »Odigraj 2016 FIA WRC in osvoji OMEN by HP« je potekal od 4. do 9. septembra 2017 v trgovini Big Bang Mega BTC. Igralci so se pomerili v igri 2016 FIA World Rally Championship na najboljših HP-jevih računalnikih za igranje iger, prenosnikih Omen by HP in namiznem kompaktnem računalniku Omen X by HP. Šest najboljših se je v soboto, 9. septembra, spopadlo na finalnem obračunu. Zmagovalec, Jaka Vrhovec, igralec z najhitreje prevoženim krogom, je postal novi ponosni lastnik odličnega prenosnika OMEN by HP. Benjamin Steiner in Maj Rukše pa sta za 2. in 3. mestom prejela darilni bon v vrednosti 500 oz. 300 €.

 

Nagrada za zmagovalca, prenosnik računalnik OMEN by HP, je prenosnik z obliko, ki so jo navdahnila reaktivna letala in vesoljska plovila z najsodobnejšo tehnologijo. Prenosnik OMEN by HP je bil leta 2017 posebej za igralce popolnoma spremenjen in prenovljen z več zmožnostmi razširitve, dodatnimi vrati in večjo združljivostjo z VR. Rezultat te prenove je zmogljiv računalnik z izjemnimi zmožnostmi igranja v kompaktnem ohišju, ki igralcem omogoča, da si priigrajo najnovejše naslove ne glede na to, kje se nahajajo. Ponaša se z najnovejšo visokozmogljivo grafiko NVIDIA®, zaslonom visoke ločljivosti z možnostjo tehnologije G-Sync™ za hitrejšo frekvenco osveževanja in servisno ploščo z enim dostopom.

 

Podrobneje:


Igralci so svoje spretnosti igranja pokazali tudi na kompaktnem namiznem računalniku OMEN X by HP, ki se ponaša z vsestranskostjo, prilagodljivostjo, mobilnostjo in neverjetno zmogljivostjo. Kompaktni namizni računalnik OMEN X ima tovarniško navit (overclocked) grafični procesor podjetja NVIDIA® in raznovrstne elemente, ki omogočajo hiter priklop in odklop za igranje v vsakem prostoru ali priključitev namiznega računalnika na nahrbtnik za edinstveno in neomejeno izkušnjo navidezne resničnosti (VR). Zasnovan je z jasnim poudarkom na premikanju mej zmogljivosti strojne opreme v majhnem ohišju. Nov izdelek serije OMEN je izboljšan s pridobivanjem povratnih informacij, ki so jih podali razvijalci VR in iger. HP je opremil kompaktni namizni računalnik OMEN X z najzmogljivejšimi deli, s čimer je predstavil sistem, ki ga je mogoče enostavno prenašati in prilagajati, kar je kot nalašč za igralce računalniških iger na spletu in navdušence nad VR.

 

Strateška postavitev ventilatorskega izpuha in kotna montažna plošča usmerjata vrh računalnika in odzračevanje stran od uporabnikov, s čimer zmanjšujeta prenos toplote na telo.

Naslednja novica:
Kaj nam Intel pripravlja za 1. avgusta?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled