Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver, 14.01.2020

Zanimiv električni brivnik tokrat po resnično ugodni ceni!

klnsvfsafa.jpg
Električni brivnik Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver ponuja odlično britje za zelo ugodno ceno.

Podjetje Xiaomi že dlje časa navdušuje z vsestransko uporabenim električnim brivnikom Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver. Ta pa je sedaj na spletni prodajalni eBay na voljo po nadvse ugodni ceni. Na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=184126036297 lahko namreč električni brivnik Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver kupimo že za zgolj preračunanih 12,30 evrov (13,69 ameriških dolarjev) oziroma za preračunanih 15,3 evrov (16,99 ameriških dolarjev) v kolikor se bomo odločili še za dodatno brivno glavo.

 

Električni brivnik Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver je odporen na vodne curke (ni primeren za potop v vodo), za britje pa ima na voljo kar tri 360 stopinjske brivne glave, ki omogočajo tako suho kot mokro britje, uporabnik pa lahko za britje izbira med počasnim vrtenjem in hitrejšim vrtenjem brivnih glav. Novost odlikujejo še dolga avtonomija delovanja in hitro polnjenje, saj lahko povsem izpraznjen brivnik napolnimo v zgolj uri. Ker avtonomija delovanja znaša več kot dva meseca ob običajni uporabi, ga ne bo treba polniti pogosto, kar je seveda tudi velika prednost.

 

Več informacij o zanimivem električnem brivniku Xiaomi Enchen 3D Electric Shaver je na voljo na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=184126036297. Tu lahko seveda oddate tudi vaše naročilo. Celoten postopek naročanja je hiter in enostaven.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.

Naslednja novica:
Huaweiev ekosistem dosegel nov mejnik – ima že 1,6 milijona razvijalcev s celega sveta


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled