Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Cafago Kospet V12 Smart Watch, 21.10.2019

Zanimiva pametna ura za 21,49 evra

safasfasfs.jpg
Vodoodporna pametna ura Kospet V12 Smart Watch vas ne bo pustila na cedilu!

Če potrebujete pametno uro, a zanjo niste pripravljeni pregloboko seči v žep, imajo v spretni trgovini Cafago nekaj za vas. Kospet V12 Smart Watch je vodotesna pametna ročna ura s 3,3-centimetrskim oziroma 1,3-palčnim zaslonom ločljivosti 240 x 240 slikovnih točk. Opremljena je s tehnologijo Bluetooth 4.0, štela vam bo korake, porabljene kalorije in razdaljo, ki ste jo prehodili. Zahvaljujoč tehnologiji Bluetooth bo ura učinkovito komunicirala z vašim pametnim mobilnim telefonom Android ali iOS.

 

Na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-j3859b.html?aid=novice&mid=10000036380 lahko pametno ročno uro Kospet V12 Smart Watch naročite že za 21,49 evra, in sicer le do konca oktobra. Stroški pošiljanja so brezplačni (free shipping). To se resnično splača glede na to, da pametna ročna ura razpolaga še z vrsto drugih funkcionalnosti, kot sta merjenje srčnega utripa, krvnega tlaka, kakovost spanca in podobno.

 

Pametna ročna ura Kospet V12 Smart Watch je kot že omenjeno primerna tudi za ljubitelje športa. To bomo namreč lahko brez bojazni uporabljali tudi v vodi in v prašnem okolju, saj ji proizvajalec jamči vodotesnost, in sicer z oznako IP67.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled