Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Xiaomi Redmi 7A, 20.07.2019

Zanimivi Redmi 7A končno prispel v Evropo!

1_redmi7a_720.jpg
Vsestransko uporabni Xiaomi Redmi 7A je lahko naš že za 120 evrov!

Xiaomi Redmi 7A je nedvomno pisan na kožo tistim, ki za malo denarja pričakujejo odličen pametni mobilni telefon, ki bo brez težav kos tudi nekoliko zahtevnejšim nalogom. Novost je namreč v evropskem prostoru mogoče kupiti že za okoli 120 evrov, na voljo pa je v modri in črni barvi. Kljub relativno nizki maloprodajni ceni gre pri telefonu Xiaomi Redmi 7A gre za napravo, ki bo brez težav kos tudi nekoliko zahtevnejšim opravilom in bo zlahka prepričala tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike.

 

Poceni Xiaomi Redmi 7A je opremljen s 13,8-centimetrskim oziroma 5,45-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in razmerjem stranic 18 proti 9, za zajem selfijev pa je na voljo spletna kamera ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Fotografije bodo vedno izgledale odlično, saj je na voljo kakovostni fotoaparat ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk. Tudi po strojni plati novost ne razočara, saj je opremljena s procesorjem Snapdragon 439, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom kapacitete 16 gigabajtov oziroma 32 gigabajtov (odvisno od različice). Po potrebi lahko vgrajeni pomnilnik povečamo s pomočjo pomnilniške kartice microSD do kapacitete 256 gigabajtov.

 

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija zmogljivosti 4.000 miliamper ur, ki jo polnimo s polnilcem zmogljivosti 10 vatov. Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona Xiaomi Redmi 7A je nameščen mobilni operacijski sistem Android 9.0 Pie z grafičnim vmesnikom MIUI 10, zagotovljena pa je podpora za dve telefonski kartici SIM. Vstopna različica novosti (2GB/16GB) je za 120 naprodaj tudi v sosednji Italiji, in sicer pri ponudniku storitev mobilne telefonije TIM.

Naslednja novica:
Odlična prodaja pregrešno draga pregrešno dragega telefona Samsung Galaxy Fold!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled