Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Checkpoint, 27.06.2020

Zavarujte svoj industrijski nadzorni sistem

checkpoint1700r_01.jpg
Check Point 1570R Security Gateway ponuja integrirano varnost za uporabo v težkih pogojih kot del celovite varnostne rešitve ICS.

.. Industrijski nadzorni sistemi (ICS), ki jih uporabljamo v kritični infrastrukturi in proizvodni industriji, so pogosto tarča kibernetskih napadov ..

Naraščajoča povezljivost sistemov ICS ter sobivanje poslovnih (IT) in industrijskih (OT) informacijskih sistemov prinaša veliko prednosti, a je hkrati tudi privlačna tarča kibernetskih napadalcev. Ti lahko spremenijo ukaze ali odčitke senzorjev ter s tem povzročijo motnje samih industrijskih procesov. Te motnje je morda na začetku težko zaznati, a bodo sčasoma v procesih povzročile veliko škode.

Check Point 1570R Security Gateway ponuja integrirano varnost za uporabo v težkih pogojih kot del celovite varnostne rešitve ICS.

Check Point 1570R je idealen za rabo v industrijskih (OT) informacijskih sistemih. Preprečuje tveganja in nevarnosti ter omogoča zaščito tovrstnih sistemov v proizvodnji, energetiki, komunalnih storitvah in transportu.

Zagotovite varnost in integriteto

Poskrbite za varnost in integriteto v svojem OT okolju. S Check Point 1570R boste zagotovili varna omrežja ICS/SCADA, saj zagotavlja 1500 SCADA protokolov in ukazov. Omogoča poenoteno upravljanje poslovnih (IT) in industrijskih (OT) informacijskih sistemov. Naprava je narejena za delovanje v težkih razmerah ter je certificirana za rabo v industriji in pomorstvu. Podpira tako žično kot brezžično Wi-Fi povezavo, 3G/4G/LTE in dvojno SIM kartico.

Kdor dela v industriji ve, kako pomembno je zagotoviti varnost in integriteto svojega operativnega okolja brez motenj kritičnih procesov, ki lahko za podjetje pomenijo nepopravljivo škodo.

Zaščita ICS in OT

Med koronavirusom se je povečalo število napadov na industrijske nadzorne sisteme (ICS), ki upravljajo s kritično infrastrukturo, vključno z energetiko, proizvodnjo in komunalnimi storitvami. Check Point 1570R Security Gateway ponuja in zagotavlja brezkompromisno varnost. Zaradi svoje majhnosti in učinkovitosti so ga poimenovali kar "mini monstrum".

Več najdete na www.checkpoint.com (P.R.)

 

#####OKVIRČEK

Zaščita OT je pomembna, saj je v teh okoljih pogosto že osnovna varnost pomanjkljiva. Katere so najpogostejše nevarnosti?

 

#####OKVIRČEK

Zavarujte svoje IT in OT omrežje s Check Point 1570R Security Gateway:

 

 

 

 

Naslednja novica:
Pametna zapestnica Xiaomi Mi Smart Band 5 po nadvse ugodni ceni!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled