Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Apple iOS 12.3, 15.05.2019

Že imate novi iOS 12.3 na vaši Applovi mobilni napravi?

apptv_apple720.jpg
Novi Apple iOS 12.3 prinaša kar nekaj novosti!

Tokrat imajo pri podjetju Apple odlično novico za vse, ki uporabljate njihov novejši pametni mobilni telefon, tablični računalnik ali prenosni predvajalnik glasbe. Računalniški gigant je namreč najavil razpoložljivost nove različice mobilnega operacijskega sistema iOS 12, ki prinaša kar nekaj uporabnih novosti. Novi iOS, različica 12.3, je tako kot običajno na voljo preko sistema nadgradnje OTA (over-the-air). O razpoložljivosti nadgradnje nas bo obvestila Applova mobilna naprava sama oziroma to lahko preverite s klikom na aplikacijo »Settings« in nato še na »General« in »Software Update«.

 

Pred izvedbo nadgradnje na novi iOS 12.3 moral biti baterija seveda napolnjena na vsaj 50 odstotkov ali pa mobilna naprava priključena na polnilec, hkrati pa bo treba imeti na voljo dovolj razpoložljivega prostora. Poleg tega zaradi velikosti namestitve priporočamo, da ste povezani v brezžično omrežje Wi-Fi. Namestitev novosti pa se vsekakor splača, saj novi mobilni operacijski sistem iOS 12.3 prinaša kar nekaj novosti. Programerji podjetja Apple pa so odpravili tudi vrsto programskih napak, ki so marsikomu povzročale sive lase.

 

Med izboljšavami, ki jih prinaša novi mobilno operacijski sistem iOS 12.3 izstopajo predvsem polna podpora za pametne televizorje opremljene s sistemom AirPlay 2, odprava programskih napak za Apple TV Remote, izboljšanje zanesljivosti pri opravljanju klicev brezžičnih omrežij Wi-Fi in še mnogo več. Poleg tega so inženirji podjetja Apple z novim sistemom iOS odpravili številne varnostne ranljivosti, ki so ogrožale uporabnike.

 

Kot že omenjeno v uvodu je najnovejši mobilni operacijski sistem iOS 12.3 mogoče namestiti le na novejše Applove pametne mobilne telefone, tablične računalnike in večpredstavnostne predvajalnike. Na spodnjem seznamu preverite, ali je tudi vaša Applova naprava na seznamu naprav, ki je prejela posodobitev na novi iOS 12.3.

 

Seznam Applovih naprav, ki so prejele posodobitev na iOS 12.3:

 

iPhone 

iPad

iPod touch

Naslednja novica:
Pametna ročna ura brez primere!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled