Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Cafago, 11.01.2018

Že polnite svoj telefon brezžično? Zdaj ga lahko že za dobrih 12 evrov

cafago_polnilec_3.jpg

Ker so pametni telefoni danes med najbolj obremenjenimi napravami, to pomeni, da za delovanje potrebujejo kar precej energije. Z njimi namreč brskamo po spletu, na njih gledamo videe, igramo igre, z njimi urejamo dokumente, fotografiramo, snemamo, poslušamo glasbo itd. To seveda terja tudi avtonomijo baterije. Bolj kot so v naših dlaneh, hitreje se baterija prazni. Ker se na njih zanašamo na vsakem koraku in v njih hranimo pomembne informacije, si le malokdo danes lahko privošči hoditi naokoli s prazno baterijo.

 

Ta včasih zahteva priklop na električno vtičnico tudi večkrat na dan, če na mobitelu predvajate velike količine multimedijskih vsebin. V trenutkih, ko baterija začne pojenjati še kako prav pride hiter in priročen način polnjenja. Zlasti, če se vam mudi kam na pot, kjer ni električnih vtičnic. V zadnjem času zato vse bolj priljubljeni postajajo priročni brezžični polnilci, na katere svoj telefon le položite in se že polnijo.

 

Brezžični polnilci vam tako precej poenostavijo življenje, saj ne rabite ves čas iskati kabla. Tako lahko na primer doma ali v službi enostavno položite telefon na polnilec, kadar ga ne uporabljate in si tako zagotovite njegovo pripravljenost za takrat, ko boste šli na pot. Tako kot bi ga tudi sicer odložili na mizo, le da se pri tem še polni.

 

Če imate telefon, ki podpira brezžično polnjenje prek standarda Qi in še nimate brezžičnega polnilca, potem si ga lahko omislite pri spletnem trgovcu Cafago. V njihovi ponudbi zelo izstopa pokončen brezžični polnilec zelo elegantnega videza, njegova cena pa s posebnim kuponom JV362 znaša le 12,59 evra. Ponudba je veljavna le do konca meseca, zato se splača pohiteti. Brezžični polnilec ima izhodno moč 5W, oziroma 10W pri hitrem polnjenju, kompatibilen pa je s številnimi telefoni Appla, Samsunga, Nokie, HTC-ja, Googla, LG-ja in Sonyja.

 

Podrobne specifikacije polnilca si lahko pogledate na tej povezavi, kjer ga lahko tudi naročite.

Naslednja novica:
Kaj smo Slovenci najpogosteje iskali na portalu Pornhub v letu 2018?


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled