Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Convertio, 25.11.2020

Uporabno: želite pretvoriti datoteke hitro in enostavno?

convertio-logo.jpg

Imate kup dokumentov, ki jih morate pretvoriti iz Worda v PDF? Ali pa imate goro starih videoposnetkov in jih želite pretvoriti v MP4 format? Pretvorite katerokoli datoteko v katerikoli format kar na spletu.

Zakaj bi sploh pretvarjali datoteke? En preprost razlog je ta, da tehnologija iz dneva v dan napreduje. V samo nekaj letih smo prešli iz spominskih medijev, ki zmorejo shranjevati maksimalno do 2 MB podatkov, do medijev, ki podpirajo shranjevanje tudi do 18 TB podatkov.

V tem času so se prav tako zamenjali številni formati. Tako smo pridobili več sto novih formatov, ki omogčajo, da obstoječe velike datoteke (tudi do nekaj gigabajtov) stisnemo na relativno majhne datoteke, ne da bi pri tem pretirano žrtvovali kakovost same vsebine.

Ravno to ponuja spletna platforma Convertio. Uporabniku omogoča, da brez težav hitro in enostavno pretvori skoraj vsak format v praktično katerega koli. Podpirajo namreč do več kot 300 različnih formatov in do več kot 25600 različnih kombinacij pretvorb datotek.

 

Vse, kar potrebujete, je računalnik in internetna povezava. Pretvorbe se namreč izvajajo v oblaku in brez porabe lokalnih sistemskih virov. Prav tako so skoraj vse pretvorbe manjših datotek končane v manj kot minuti. Ker gre tukaj za spletno platformo in ne za namestitveni program, lahko datoteke pretvarjamo tudi na mobilnih napravah.

Tudi za varnost je poskrbljeno, saj so vse naložene datoteke šifrirane in dostopa do njih nima nihče, niti sam ponudnik. Zagotavljajo popolni izbris vseh datotek v roku 24 ur. Prav tako poslujejo v skladu z Evropsko zakonodajo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Do sedaj so pretvorili več kot 700 milijonov datotek v skupni velikost preko 13 PB (13000 TB).

Več -> https://convertio.co/Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled