Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Zajemite in delite svoje izkušnje, kot jih vidite sami., 11.10.2018

Živite v trenutku z Galaxy A9

galaxy_a9_bubblegum_pinkmanja.jpg
Galaxy A9 Bubblegum Pink

Podjetje Samsung Electronics je danes najavilo novi Galaxy A9, pametni telefon narejen za vse, ki radi raziskujejo, zajemajo trenutek in ga delijo, kot ga vidijo sami.

Galaxy A9 se kot prvi na svetu predstavlja z glavno kamero s štirimi objektivi in je opremljen s funkcijami, s katerimi lahko vsak dan v življenju kar najbolje izkoristite. Galaxy A9 je ustvarjen za tiste, ki vedo, kaj želijo in k temu stremijo. Naj gre za drzen selfi ali popoln panoramski posnetek, Galaxy A9 je najboljši spremljevalec za zajemanje in deljenje vsakodnevnih dogodivščin, ne glede na to kam vas življenje vodi.

 

»Kot globalno vodilno podjetje na področju inovacij pametnih telefonov, razumemo zahtevo za pomembne inovacije v hitrem tempu sveta, ki ga vodi vizualno komuniciranje,« je dejal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor mobilnih komunikacij in IT oddelka pri Samsung Electronics. »Obogateni z izkušnjami izdelave odličnih kamer na telefonih predstavljamo najnovejšo tehnologijo, ki bo uporabnikom na voljo v naših najnovejših telefonih. Tako z  veseljem predstavljamo naš najnovejši pametni telefon Galaxy A9, v katerem so naše najnovejše inovacije tudi na voljo.«

 

V vznemirljivem in povezanem svetu, kjer so trenutki in spomini, od vsakdanjega do enkratnega, zajeti in deljeni nemudoma, je pametni telefon za uporabnike postal mnogo več kot telefon. Zato je Galaxy A9 opremljen z najboljšimi Samsung inovacijami kamere, da bi uporabnikom omogočil, da dosežejo več, doživijo več in vsak dan odkrijejo nove možnosti.

 

Inovativna glavna kamera s štirimi objektivi

 

Galaxy A9 vam dovoljuje, da z lahkoto zajamete dinamične in lepe fotografije. S štirimi objektivi lahko še na več načinov izrazite svojo kreativnost ter zajamete, ustvarite in delite osupljive fotografije.

 

Izjemne nove funkcije za celodnevno delovanje

Z zanesljivo baterijo 3,800mAh vam Galaxy A9 ponuja življenje brez omejitev in uživanje v njegovem izjemnem dolgotrajnem delovanju. Zdaj lahko posnamete vse, brez omejitev. S spominsko kapaciteto 128 GB lahko shranite več in izbrišete manj, s spominsko kartico velikosti do 512 GB.

 

Zasnovan za bolj priročno življenje, Galaxy A9 vključuje pametnega pomočnika  Bixby[1] ter Samsung Health. Izkoristite lahko tudi številne prednosti za večopravilnost, ki jih naprava ponuja, vključno s funkcijo Ustvari par aplikacij.

 

Prvorazredni dizajn

V skladu z dediščino prvorazrednega dizajna, je Galaxy A9 na voljo v treh edinstvenih barvah –  črni kaviar (Caviar Black), limonadno modri (Lemonade Blue) in roza (Bubblegum Pink). Zapeljiv in ergonomski dizajn, ki se prilega dlani s 3D ukrivljeno hrbtno stranjo, vam ponuja visokokakovosten občutek udobja.

 

Galaxy A9 bo v Sloveniji na voljo od konca novembra dalje.


[1] Razpoložljivost tehnologije Bixby se lahko razlikuje glede na tržišče; Bixby voice podpira le Bixby 1.0.

Naslednja novica:
Na dopust greste zato, da tam uživate


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled