Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


ECS PB02CFMB, 13.06.2018

Zmogljiv osebni računalnik velikosti zgolj 6 x 6 centimetrov!

ecs-ov-single-board-mini-pc-od-6-centimetara_pj74im.jpg
Osebni računalnik ECS PB02CFMB bo sprva žal na voljo le za podjetja.

Tajvanski proizvajalec ECS je predstavil miniaturni osebni računalnik, ki meri komajda 6 x 6 centimetrov, kljub temu pa bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom, saj temelji na Intelovi platformi Gemini Lake. Zanimivi osebni računalnik s prodajno oznako PB02CFMB podpira tako dvojedrne Intelove procesorje Celeron N4000 in Celeron N4100 kot tudi štirijedrne procesorje Intel Pentium Silver N5000. Ker procesorji pri polni obremenitvi porabi do največ šest vatov električne moči, aktivno hlajenje ni potrebno, kar pomeni, da je osebni računalnik pri delovanju povsem neslišen in ga lahko uporabljamo praktično povsod, vključno za domači kino.

Zanimivi kompaktni osebni računalnik ECS PB02CFMB po vsej verjetnosti podpira do štiri gigabajte sistemskega pomnilnika in pogon Solid State do skupne kapacitete 64 gigabajtov. Tu najdemo še podporo za Bluetooth 4.2, ločen izmenljivi modul pa prinaša še podporo za lokalno omrežje, brezžično povezavo Wi-Fi ter vmesnike USB in HDMI. Novost bo sprva žal na voljo le za podjetja, upajmo pa, da ga bo v bližnji prihodnosti lahko kupili tudi mi, saj gre za zelo kompaktno napravo, ki ima kar precejšnjo računsko moč.

Naslednja novica:
GearBest za polovico leta z neverjetnimi popusti in akcijami!


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled