Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


ZPMS x Viber, 02.12.2019

ZPMS predstavlja nalepke Viber

viber2c20foto202028229.jpg

Zveza prijateljev mladine Slovenije se predstavlja z lastnimi nalepkami (stickerji) in novim komunikacijskim kanalom na platformi Viber.

Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) letos obeležuje 66 let delovanja, združuje 110 članic in deluje na mnogih področjih – socialno-humanitarni programi, vzgoja in izobraževanje, zagovorništvo in zaščita otrokovih pravic ter programi za prosti čas in letovanja. Ves čas svojega delovanja se v ZPMS trudijo, da svoje dejavnosti usmerjajo v izboljšanje kakovosti življenja otrok.

Partnerstvo z Rakuten Viberjem (Viber) štejejo kot pomemben doprinos k delovanju ZPMS. Gre namreč za prvo tovrstno nekomercialno sodelovanje podjetja Viber v Sloveniji.

Izhodiščna ideja za oblikovanje nalepk sta bila njihova Zarja in Lukec.  Njihova zaščitna znaka sta tako sedaj na voljo tudi viralno – za vse uporabnike Viber aplikacije. Nalepke bodo na voljo za prenos le tri mesece.


V aplikaciji Viber so ustanovili tudi svojo skupino. Z odprtjem novega komunikacijskega kanala si želijo delovanje ZPMS še bolj približati javnosti. Zato bodo v skupini obveščali, pozivali, vabili … o aktualnem dogajanju.

Ker si v ZPMS želijo, da bi s svojim delovanjem na vsakem koraku krepili glas otrok in mladostnikov, verjamejo, da je tovrstna akcija z nalepkami in oblikovanjem skupine eden izmed pomembnih korakov k izobraževanju javnosti o njihovem delovanju in h krepitvi naklonjenega javnega mnenja. V oblikovanju nalepk in skupine so prepoznali priložnost, da njihov glas seže še dlje. Upajo, da jih boste z veseljem spremljali in uporabljali njihove nalepke.


Nalepke lahko najdete s klikom na to povezavo (KLIK)

Viber skupini Zvezi prijateljev mladine Slovenije se lahko pridružite tukaj (KLIK)

Naslednja novica:
Novi Microsoft Edge odslej tudi preko sistema za posodobitve


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled