Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Seagate Firecuda Gaming, 14.01.2020

Zunanji pogon Solid State za ljubitelje iger!

seagate-firecuda-gaming-i-barracuda-fast-ssd-ovi_otjees.jpg
Zunanji pogon Seagate Firecuda Gaming bo brez težav kos tudi najzahtevnejšim nalogam.

Podjetje Seagate je ljubitelje računalniških iger prijetno presenetilo s pripravo nadvse zanimivega zunanjega pogona Solid State. Novost bo seveda prišla v poštev predvsem tistim, ki jim iz takega ali drugačnega razloga primanjkuje prostora na osebnem računalniku ali igralni konzoli. Glavna odlika novega zunanjega pogona Solid State podjetja Seagate z oznako Firecuda Gaming je seveda hitrost delovanja, kar mu zagotavljajo hitri pomnilniški elementi in vmesnik USB 3.2 (Type-C), ki je združljiv tako z osebnimi računalniki kot pogoni Solid State.

 

Zunanji pogon Seagate Firecuda Gaming se ponaša s hitrostjo do 2.000 megabajtov na sekundo, končna hitrost pa je seveda odvisna od modela in naprave, na katero je novinec priključen. Izjemno hitrost delovanja novincu omogoča podatkovni krmilnik FireCuda PCIe NVMe 510 SSD, ki zlahka opravi tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Ker gre tu za zunanji pogon Solid State namenjen ljubiteljem iger, ne preseneča, da je ta opremljen tudi z nadvse všečnimi svetlobnimi učinki, ki jih seveda lahko prilagodimo s pomočjo programske opreme Seagate Toolkit.

 

Nadvse zmogljiv zunanji pogon Seagate Firecuda Gaming je že naprodaj v Združenih državah Amerike, in sicer s kapacitetami 500 gigabajtov, enega terabajta in dveh terabajtov. Ta seveda ni ravno poceni, saj je zanje onkraj luže treba odšteti preračunanih 170 evrov z 500 gigabajtni model, preračunanih 233 evrov za en terabajtni model in preračunanih 449 evrov za model s kapaciteto dveh terabajtov.

Naslednja novica:
Schneider Electric in AVEVA s celovito rešitvijo za hyperscale podatkovne centre na več mestih


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled