Ta spletna stran uporablja piškotke, s čimer se z nadaljnjo uporabo strinjate – podrobnosti hrambe tukaj. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite. RAZUMEM
Rn logotip Facebook | Twitter | Podcast | Izklopi mobilni pogled


Harry Potter: Puzzles & Spells, 26.09.2020

Zynga uradno predstavila igro Harry Potter: Puzzles & Spells

pstjar9q.jpg

Zynga Inc., vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je sporočila, da je njena magična arkadna mobilna igra Harry Potter: Puzzles & Spells (Harry Potter: Uganke in uroki) uradno na voljo in začenja svojo pot po svetu. Z uradno licenco Warner Bros. Games in objavljena pod znamko Portkey Games je igra na voljo za brezplačno nalaganje na napravah Android in iOS kot tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku.


"Ko je serija filmov Harry Potter prišla v kina, je bil to eden tistih redkih trenutkov, ko smo vsi brali isto knjigo, se pogovarjali o istem filmu in se družili ob tej skupni izkušnji," je dejal Yaron Leyvand, višji podpredsednik oddelka za igre v podjetju Zynga. "Harry Potter: Puzzles & Spells časti povezanost oboževalcev s serijo prek mobilne igrice, ki vključuje izstopajoče trenutke in očarljive dramatične geste iz Čarovniškega sveta, ki so očarali občinstvo po vsem svetu. Odziv s predpremiere je bil izjemen in komaj čakamo, da jo bodo lahko igrali oboževalci po vsem svetu."

"Mobilne igre niso bile nikoli tako priljubljene ali pomembne ljudem, kot so sedaj. Ljudje jih igrajo za zabavo, sprostitev, za njih pa so tudi dostopen vir udobja in povezanosti," je dejal Bernard Kim, direktor založništva v podjetju Zynga. "Z igrico Harry Potter: Puzzles & Spells se bodo oboževalci potopili v svet magije, ugank in čudes iz serije ter ustvarjali klube, v okviru katerih bodo sodelovali in se povezovali z drugimi oboževalci Čarovniškega sveta."

V igrici Harry Potter: Puzzles & Spells igralci vstopijo v arkadno pustolovščino polno urokov, humorja, barv in junakov iz serije Harry Potter. Ob filmski glasbi in zvočni spremljavi iz izvirne serije filmov Harry Potter bodo oboževalci spremljali avtentično, mobilno različico Harryjevega potovanja po Čarovniškem svetu. Igralci si bodo ob reševanju arkadnih sestavljank, na katerih živijo poskočne čokoladne žabe, frfotajoči ključi s krili, bojevite figure čarovniškega šaha in druge nepričakovane ovire in predmeti, prislužili uroke in posebne vzpodbude. Med igranjem z barvitimi deli sestavljanke bodo lahko igralci uživali v legendarnih trenutkih iz zgodbe, kot je Harryjevo potovanje na Ekspresnem vlaku do Bradavičarke, Hagridova magična bitja in Hermionin urok Perlatium lebdiosa.

Igralci skoz igro urijo svojo magično nadarjenost, pridobivajo uroke, posebne moči in točke za izkušnje, med napredovanjem pa izboljšujejo tudi svoje veščine in like junakov v igri. Lahko si prislužijo tudi posebne nagrade, če izpolnijo Dnevne dogodke, ki se nanašajo na številne trenutke iz serije Harry Potter. V duhu tovarištva in prijateljske tekmovalnosti Bradavičarke se lahko igralci z drugimi oboževalci pridružijo klubom ali jih ustanovijo ter se tako družijo, sodelujejo pri ustvarjanju strategij za reševanje ugank, si delijo življenja in se potegujejo za nagrade v ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Igralci, ki si bodo igro na svojo napravo Android ali iOS naložili v naslednji sedmih dneh, bodo hkrati prejeli tudi paket dobrodošlice, ki vključuje zlato za igro, dodatna življenja in posebna quidditcharska očala za avatarje po meri.

Harry Potter: Puzzles & Spells bo na voljo po vsem svetu na napravah z operacijskima sistemoma iOS in Android, kakor tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku. Za več podrobnosti in predregistracijo za Harry Potter: Puzzles &Spells obiščite www.harrypotterpuzzlesandspells.com

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20200923005144/en/


Naslednja novica:
Pametna ročna ura K21 za manj kot 18 evrov


Vrni se na prvo stranNovice  |   Triki  |   Igre  |   PR  |   Revija
Izklopi mobilni pogled